Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy nap alatt kb hány kalóriát...

Egy nap alatt kb hány kalóriát éget el a szervezetünk, ha csak mondjuk egész nap gépezel és nem nagyon végzel más mozdulatokat?

Figyelt kérdés
És akkor, ha mondjuk suliba vagy munkahelyen van az ember? Elégetjük azt az 1000-1800 kalóriát amit beviszünk a szervezetünkbe?

2014. jan. 26. 02:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jó kérdéseid vannak... Szívesen olvasnék erről én is.

De abban eléggé biztos vagyok, hogy ha mondjuk nem eszem egy nap estig, akkor nem az izmomból megy le egy csomó... A testem előbb adna éhségjeleket. Úgy tűnik, remekül elvan az előző napból egy ideig. Bizonyára igencsak függ az étrendtől kezdve sokmindentől, hogy mi történik. Ja és ugye ott vannak a glikogénraktáraid. Ha azok nem üresek, akkor nemcsak a nemrég bevitt étellel tudsz gazdálkodni... S azt olvastam, a ketogénezőknél a glikogén elfogyása után a zsírhoz nyúl a test, nem a fehérjéhez. Biztos, hogy összetett kérdéskör ez.

2014. jan. 26. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

Zsírszövetből is leégetheti, de 800 kcal bevitellel eléggé éhes leszel, és aligha eszel elég zsírt, vitaminokat ekkora energia bevitellel. De meghalni azt nem fogsz..

8. válaszoló, asszem:

Nem hiszek az orvosokban. Tehát mégis hova mehetnék?

2014. jan. 26. 19:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)))
2014. febr. 1. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!