Egy nap alatt kb hány kalóriát éget el a szervezetünk, ha csak mondjuk egész nap gépezel és nem nagyon végzel más mozdulatokat?
Jó kérdéseid vannak... Szívesen olvasnék erről én is.
De abban eléggé biztos vagyok, hogy ha mondjuk nem eszem egy nap estig, akkor nem az izmomból megy le egy csomó... A testem előbb adna éhségjeleket. Úgy tűnik, remekül elvan az előző napból egy ideig. Bizonyára igencsak függ az étrendtől kezdve sokmindentől, hogy mi történik. Ja és ugye ott vannak a glikogénraktáraid. Ha azok nem üresek, akkor nemcsak a nemrég bevitt étellel tudsz gazdálkodni... S azt olvastam, a ketogénezőknél a glikogén elfogyása után a zsírhoz nyúl a test, nem a fehérjéhez. Biztos, hogy összetett kérdéskör ez.
Zsírszövetből is leégetheti, de 800 kcal bevitellel eléggé éhes leszel, és aligha eszel elég zsírt, vitaminokat ekkora energia bevitellel. De meghalni azt nem fogsz..
8. válaszoló, asszem:
Nem hiszek az orvosokban. Tehát mégis hova mehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!