Egy nap alatt kb hány kalóriát éget el a szervezetünk, ha csak mondjuk egész nap gépezel és nem nagyon végzel más mozdulatokat?
Egyedül csak az életben maradáshoz (nem csinálsz semmit, csak fekszel az ágyban és levegöt veszel, dobog a szived, stb) kell 1200-1500 kcal, a méreteidtöl függöen.
Ha ezen kivül bármit is csinálsz (pl nem fekszel, hanem ülsz), az már slég sok plussz kcalt fogyaszt.
Ha pontosabban akarod tudni, hoyg neked mennyire van szükséged, akkor keresd meg a kalóriabázis.hu oldalát és ott számold ki.
ma 09:13
Akkor h1ztama legjobban, mikor kipróbáltam a paleot és zsírosabb húst ettem(tarja, csirkecomb bőrével, kolbász, pedig nem ettem hozzá soha kenyeret csak zöldséget.
Szóval hagyjuk..
Én hiszek neked. Sőt, benned.
Csak minden más emberi szervezet működésének mondasz ellent, de hé, van ilyen is. Valaki meg karok nélkül születik, ehhez képest Te 'csak' hízol a zsírtól és a hústól, nem is olyan vészes (persze..)
Majd következő életben más tested lesz, olyan kommersz :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!