172 cm magas vagyok, és 61 kg. Mennyi kalóriát vigyek be naponta, ha szeretnék leadni 4-5 kg-t?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 20:10
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jan. 23. 20:48
3/7 anonim válasza:
Azt nem írtad, mennyi idő alatt szeretnél leadni ennyit?
Amúgy 1200-zal nagyjából egy hónap alatt lemegy ennyi. Ha sportolsz, akkor gyorsabban.
4/7 anonim válasza:
Amúgy miért akarsz az ideális testsúlyod alá menni? Szerintem ez a súly a magasságodhoz több, mint jó!
5/7 A kérdező kommentje:
Nem lenne rossz úgy 1-2 hónapon beül, ha lemenne. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jan. 25. 09:55
6/7 A kérdező kommentje:
Ja és utolsó válaszolónak:
lehet, hogy ez éppen ideális, de én azt nézem,hogy előnyösebb lenne,ha még lemenne egy kevés. Nem föltétlen szeretnék pont 5 kg-t leadni, jó nekem a 3-4 is. Tovább nem szeretnék fogyni. :)
2014. jan. 25. 09:57
7/7 anonim válasza:
Eloszor is: nem merlegre kell fogyni, hanem tukorre. A testsulyod onmagaban nem jelent semmit legalabb egy testzsirszazalek nelkul. Sokkal erdekesebb, hogy milyen aranyban van rajtad zsir es izom, mint a konkret suly.
De itt egy oldal, amivel beloheted magadnak az iranyszamokat: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!