Fogyott már úgy valaki ha csak a kalóriákat számolta, de nem figyelte annyira (vagy egyáltalán nem), hogy mit eszik?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idő alatt mennyit fogytál így?2014. jan. 14. 20:30
1/14 anonim válasza:
Én valamilyen szinten így fogytam le. Szinte ugyanúgy ettem fehér kenyeret, és átlagos kajákat, persze mértékkel, amit a kalóriatáblázat megengedett... Ne akarj hirtelen sokat fogyni, heti 1 az optimális. Véleményem szerint ez a 2 a tartós fogyás kulcsa. Mivel nem tudod életed végéig kizárni azokat a kajákat, de ha később eszel is belőle, akkor a szervezeted úgymond hozzá van szokva. Az már más kérdés, ha pl fogyókúra után szálkásodni akarsz, vagy izmosodni, persze akkor ki kell iktatni a zsíros kajákat- teljes mértékben. Amit leírtam az nem tudományos elemzés, csak tapasztalat. Tavaly februárba kezdtem el, októberre 32 kilót fogytam, amit azóta tartok is. Nagyon sok sikert kívánok! Ne feledd, a fogyókúra a fejedben dől el, ha nincs elszántság, akkor el se kezd, ha van elszántság, akkor nincs az az akadály, ami megállíthatna ;)!!
2/14 anonim válasza:
Igen. 4 hónap alatt 14 et. Ennyit kellett! Most 164 cm /47 kg vagyok.
3/14 anonim válasza:
Csinálj kóla-diétát! Csak kólát ihatsz,semmit sem ehetsz! A kólában ugyan hasznos tápanyag nincs,de legalább jó sok kcal van...
Komolyan nem értem,hogyha valaki veszi a fáradságot,hogy kcal-t számol,akkor miért nem figyel arra is,mit visz be a szervezetébe?
4/14 A kérdező kommentje:
Első két válaszolónak nagyon gratulálok a sikeres fogyáshoz és köszönöm a választ! :) Megnyugtató és biztató is amit írtatok!
Én kb 6 kg-tól szeretnék megszabadulni, nem gyorsan, a maga ütemében :). Tavaly novemberben csináltam ezt akkor lement 2,5 kg ami nem is jött vissza azóta.
Utolsó:
Komolyan nem értem miért ír kommentet valaki ha nem tud a kérdésre válaszolni értelmesen.
2014. jan. 14. 23:10
5/14 A kérdező kommentje:
Eddig figyeltem mit eszek csak sajnos legtöbbször nagyon hamar megéhezek és nem tudok aludni éjszaka, nem lakok jól pl a haltól és a zöldségtől így muszáj mást is ennem, de gondoltam ha nem falom tele magam, így is lehet fogyni.
2014. jan. 14. 23:13
6/14 anonim válasza:
Ha jól csinálnád nem éheznél. Egy diéta nem a koplalásról és a kínszenvedésről szól.
7/14 anonim válasza:
Igen, én is fogytam így is, viszont a tapasztalat az volt, hogy ha egészségetelen kajákból vittem be a megadott kalóriát, soha nem tustam eleget enni, éhes maradtam, éheztem mellette. Amelyik nap egészséges ételeket ettem, abból több jutott napi adagba és olyankor nem voltam éhes sem.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtad a tapasztalatodat! :)
2014. jan. 15. 13:56
9/14 anonim válasza:
Önmagában kalóriaszámlálás sz@.rt sem ér,ugyanis a testedet nem kalóriával,hanem tápanyaggal táplálod. Még diéta alatt is.
10/14 anonim válasza:
Igen, én is fogytam csak a kalória számolással. Nyár végén kezdtem, akkor voltam 76. Általában 500-800 kalóriát ettem, és lementem 64-re. Szülinapom környékén feljött 4 kiló, januárban újrakezdtem a fogyókúrát, most 67 vagyok. Rendszeresen sportolok, és ma már azért jobban odafigyelek mit eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!