Szerintetek mennyi híztam tegnap? Többi lent ( Érdekes)
Figyelt kérdés
Tegnap este megittam kb 1.5 liter pina colada koktélt meg 1 üveg bort, kiszámoltam ez kb 2000-3000 kcal. Bsztam ezért mérges lettem magamra h így elronottam a fsza étrendem ezért lefutottam 6 és fél kilométert ( kb 40 perc alatt ) meg utánna még egy órát gyalogoltam az essőben hazáig. Vajon elégettem a bevitt kcalt?2014. jan. 5. 15:18
1/9 A kérdező kommentje:
*bebsztam
2014. jan. 5. 15:21
3/9 A kérdező kommentje:
kössz :D
2014. jan. 5. 15:29
4/9 anonim válasza:
Ennyivel még felét sem égetted el. Pláne, hogy mivel részeg voltál nem biztos, hogy csak annyit ittál, amire emlékszel (bár már az is rengeteg) és az sem biztos, hogy tényleg futás volt a futás, hiszen részegen az nem nagyon szokott összejönni.
5/9 A kérdező kommentje:
bazzeg ember, emlékszem mindenre, nem vagy ilyen puhány szr hogy ennyitől fejre álljak.
2014. jan. 6. 10:31
6/9 anonim válasza:
ember te kész vagy xDDD szakadok kor/nem
7/9 A kérdező kommentje:
21/f
2014. jan. 6. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!