Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tegnap rendeltem egy heti...

Tegnap rendeltem egy heti káposztaleves kapszulát. Ma kaptam egy érdekes e-mailt. Amit a szövegben kijelölök csillaggal (*) az a rész át van húzva. Vajon miért?

Figyelt kérdés

Tisztelt (név) Asszony,

Az Ön Cabbage Forte megrendelését sikeresen rögzítettük. A rendelés a lehető legrövidebb időn belül fel lesz dolgozva. A szállítás időpontjáról személyesen értesítjük.

Megragadva az alkalmat még egyszer gratulálunk Önnek ahoz, hogy meghozta döntését arra hogy véglegesen megszabaduljon felesleges kilóitól a Cabbage Forte ! >kúra segítségével.

Ugyanakkor Ön nem kovckáztat egyetlen lejt sem a teljes mértékben új Cabbage Forte kúra kipróbálásával. A rendelés kézhezvételétől 3 hónap áll rendelkezésére hogy meggyőződjön felesleges kilóinak gyors eltűnéséről a Cabbage Forte kúra segítségével. Ellenkező esetben ****pénzét azonnal visszakapja tőlünk.****

****Elegendő ha visszaküldi részünkre az első Cabbage Forte dobozt, megkezdve vagy akár üresen, a többi lezárt dobozzal együtt.****

Köszönjük,

2012. febr. 15. 15:09
 1/8 A kérdező kommentje:

hoppá

érdekes,kijelölök

A többi szövegben lévő hiba nem az enyém,hanem így kaptam az e-mailt.

2012. febr. 15. 15:10
 2/8 Kondor Judit válasza:
Nem a kapszulától fogsz fogyni,kész átverés.
2012. febr. 15. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem vagy megelégedve vele,akkor visszaküldheted.
2012. febr. 15. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Tanuljátok meg végre: minden fogyasztószer káros, sokszor életveszélyes. Attól fogtok fogyni, ha nem azt, nem akkor és nem annyit esztek, mint eddig. Íme egy vérforraló cikk: [link]
2012. febr. 15. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, a linked nem megnyitható!
2012. febr. 15. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

itt van, remélem így már megnyitható.

2012. febr. 15. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Apum rendelt ilyet, kb. 2 hónapja. Végig szedett mindent, nem fogyott semmit tőle. visszaküldte az üres dobozt, és azóta nem küldik vissza a pénzt :D én mondtam neki már az elején h kamu az egész de ő azért kipróbálta. és uppsz, -10000 ft vagy kb ennyi ki van dobva ablakon :d de nembaj, ilyenek megérdemlik, ő is megtanulta a leckét, ő se fog többet ilyenekben hinni :) ennyit megért! és ennek a cégnek is megéri, hogy sok hülye ember hisz nekik ;) én már csak annak örülök, hogy legalább nem árt az a sok kapszula , amiket etetnek emberekkel :)
2012. febr. 16. 00:10
 8/8 anonim ***** válasza:

de ugyan ilyen emberek beszedik a gyógyszereket is, amik viszont nagyon is ártanak.

fogyasztóvédelemhez nem fordultatok? az a szervezet azért működik, és ilyen esetben intézkednie kéne, szerintem nagyjából le lehet levelezni, nem kell annyi idő rá mint valami bírósági tárgyalásra. én már próbáltam felnyomni ilyen kamu cégeket, de ugye engem nem ért sérelem stb. meg aztán túl sok időt nem akarok azzal tölteni, ami minimális haszonnal járna. egy kamu cég lelövése az semmi. inkább írom a fogyás-tévhites cikkeket, oszt ennyi. ebből bárki tanulhat, még mielőtt kidobná a pénzét.

2012. febr. 16. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!