Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Segítség! Ma reggel megettem...

Segítség! Ma reggel megettem 2db sajtkrémes pogácsát ez hány kcal?

Figyelt kérdés

Ez nagyon fontos nekem:/

valaki írja le :(

2014. jan. 3. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:

mekkora pogácsa, milyen lisztből, milyen sajttal...

mikor lesz vége a hülye kérdéseknek?

2014. jan. 3. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy darab sajtkremes fornettiben 373 kcal van, kettoben 746. Nem tudom, ez az-e amit ettel, de kozel lehet.
2014. jan. 3. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

te egyszeruen beteg vagy. ket sajtos pogacsa miatt orditva segitseget kerni hogy uristen most mi lesz, egyszeruen nem normalis. menj orvoshoz (pszichiaterhez, ha lehet).

es nem, nem trollkodni akarok, teljesen komolyan gondolom hogy nalad mentalis zavarok vannak, amiket kezelni kell, mielott elhatalmasodnak.

2014. jan. 3. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
az se mindegy, hogy mekkora, mert van pici pogi meg nagy pogácsa:D egyébként NEM fog emiatt kútba esni a diétád, csak ma már ne egyél kenyérfélét, és kész... nem kell pánikolni
2014. jan. 3. 12:37
 5/10 A kérdező kommentje:

Istenem mennyit faltam ma :'( :'( nem volt érdemes felkelni se :'(

en 500kcal alatt szoktam enni :-(

2014. jan. 3. 13:09
 6/10 anonim ***** válasza:
500kcal az konkretan ehezes, normalis embernek 2000kcal kell egy napra. ha tenyleg ugy gondolod, hogy ez sok, neked surgos orvosi segitsegre van szukseged. elmeorvosi.
2014. jan. 3. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
hát ma se tudást faltál... de dddig se túl sok értelmet szívtál magadba.
2014. jan. 3. 14:02
 8/10 Fannzi válasza:

Először is: Ha pici pogit ettél akkor abban kb 70-80 kcal lehet, de ha nagyot, akkor akár 250 kcal.

Másodszor: Te nem vagy ép! Attól még, hogy egyszer-kétszer "bünözöl" még nem fogsz hízni. -.- mondjuk nem mintha ezt bünözésnek lehetne nevezni... Ja, és sürgősen kezdj el többet enni az egészséged érdekében, mert 500 kcal rohadt kevés. erőtlen leszel, fáradékony, stb. minimum 1200 kcalra szüksége van a szervezetednek. ha ezt nem sikerül betartani, akkor is legalább a 800 kcal-os határt!!

mondjuk az is lehet, hogy rosszul számolod...

2014. jan. 3. 15:25
 9/10 dr filippo ongaro ***** válasza:
Szar kalória fogyasztásához, szar testalkat párosul! Inkább ez legyen fontos KALÓRIA SZÁMOLÓK!_!
2014. jan. 3. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
2-es, te nagyon gyökér vagy. 100 gramm !!! sajtkrémes fornettiben van 373 kalória, 1 darab 25 g, tehát 93 kcal, azaz 2 darab összesen kb. 186 kcal.
2014. jan. 6. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!