Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Zabálás után ez mennyire segít?

Zabálás után ez mennyire segít?

Figyelt kérdés
ma megettem kb 5000 kalóriát viszont holnapra nem nagyon akarnék hízni, vagy ha igen ne nagyon látszódjon, vagy legalább a víz menjen ki belőlem ami miatt hírtelen ducibbnak tűnhetnék értitek. Megiszok 1 elhízás elleni teát amiben azt írja hogy csökkenti a kalóriák felszívódását, ez igaz? ha igen kb mennyire? gondolom nem nagyon, na de mégis... megiszok 1 csalánteát vízhajtónak, 1 pohár almaecetet, és lefekvés előtt 1000mg l-karnitin??? Így korrigálhatom picit? edzeni szoktam rendszeresen, ma már nem állok neki, offokat nem kérek, holnap újult erővel vágok bele!!!
2013. dec. 18. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha ilyen egyszerű lenne, akkor az emberek nem alkalmaznának mindenféle extrém és drága, vagy roppant egészségtelen módszereket...

A víz úgyis kimegy természetes módon, nem hiszem, hogy a túlzabálásnál sok víz maradna meg, bár nem vagyok szakértő...

Szerintem viselned kell tetted következményeit, de lehet, hogy valakinek lesz valami ötlete a vízre vagy puffadásra, a kalóriákat szerintem csak a tested intézi el, hogy eltárolja vagy kidobja, mágikusan eltüntetni őket nem lehet.

2013. dec. 18. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:
tudom h nem lehet és nem lehet pár 100 forintos teákkal elvarázsolni, de arra lennék kíváncsi hogy segíti.e hogy holnap ne legyek felfújódva meg ilyenek
2013. dec. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!