A kalóriaszámlálás mennyire szokott bejönni fogyás szempontjából hosszabb távon?
Hát nekem nagyon bejön.
Ráadásul mivel egy idő után már nem eszek szemét kaját, mert sajnálom rá a napi keretemet ezért jó irányadó az életmód váltáshoz is, mivel így inkább tényleg csak az egészséges kajákra megy rá az ember és talál nagyon jó és finom ételeket is amik egészségesek és nem magas a kalóriatartalmuk.
Sok sikert!
Most én így vagyok: A kajálásaim 1300 kcal alatt vannak. Emellett 20 km szobabicikli...
Majd kiderül, hogy mennyire fog ez így bejönni.
Mivel a fogyáshoz kalóriadeficit kell, ezért valamilyen szinten muszáj számolni a kalóriákat.
Mondjuk szerintem egyszerűbb a 3 makrotápanyagot (fehérje, szénhidrát, zsír) számolni.
Én kilenc hónapja csinálom és eddig 16 kiló ment le, kb. 1100-1200 kcal-t eszem egy nap és heti 3-4-szer futok. A nyáron néhány hetet lazítottam, amíg nyaralni voltunk, de egyébként tartom és biztos vagyok benne, hogy tudom tartani a jövőben is. A szénhidrátokat lecsökkentettem, a fehérjét jól megemeltem és egészséges zsírokat eszem.
Még 10 kiló van hátra, ezt olyan 3-4 hónap alatt tervezem leadni. Szóval nekem is bejött hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!