Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért estefelé leszek mindig...

Miért estefelé leszek mindig éhes?

Figyelt kérdés

Minden jól megy egésznap aztán 5-6 körül valami átkattan és enni akarok...

[link]

Így ettem ma. A körte az tízórai volt csak már nem raktam át:)

Torna 50 perc kardió volt ma és 20 perc láb.

19L

2013. okt. 14. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Olvastam egy olyan cikket, hogy az, hogy esténként éhezünk meg jobban az ösztön, az ősemberek ilyenkor mentek vadászni, ekkor ettek, meg persze a szervezet mindig raktározni akar pl ezért hízunk jobban tél felé.

Én inkább úgy fogom fel, hogy este fele jobban unatkozom, mint reggel vagy délután és ez olyan nálam mint a bagósoknak a cigi

2013. okt. 14. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Ismerős, én speciel esti típus vagyok, nem is tudok enni úgy 11-ig, s akkor sem sokat, bezzeg este :D Csak én nem ilyen szolidan csinálom, mint Te, ilyen keveset extrém ritkán eszem. A mozgásodhoz képest sem sok, ha csak a kalóriát nézzük, bár nem tudom, milyen az anyagcserét és mit tudom én, mid...

Ami engem illet, nagyon oda fogok figyelni az estére, nem hirtelen fellobbanásból esek rá a kalóriadús ételeimre, amik mondjuk egész tepsivel készültek... Merthogy rájöttem, hogy nem is az éhség a gond, hanem hogy nekem valamelyes mennyiség és evésidő kell, bizonyos típusú ételekből pedig könnyű túl sokat enni. Tudatosabban kell csinálnom.

Úgy néz ki, Nálad is így random jönnek a dolgok, megkívánás alapján, tervezés nélkül... Bár a hedonista szabadságszerető lényem támogatja az ilyesmit, kell egyfajta beállítottság ahhoz, hogy ez jól süljön el...

2013. okt. 14. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Hú, azért ez az étrend kemény :D Bármint nem a mennyiség csak a minőség.

Velem is sokszor előfordul, de néha már 13-14 óra környékén is, de olyankor én ennek a sokszorosát eszem meg.

2013. okt. 14. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez legalább 240g szénhidrát! Mégis hogy akarsz így fogyni?
2013. okt. 15. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz összetételű az étrended, ha a célod fogyás.
2013. okt. 15. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!