Miért estefelé leszek mindig éhes?
Minden jól megy egésznap aztán 5-6 körül valami átkattan és enni akarok...
Így ettem ma. A körte az tízórai volt csak már nem raktam át:)
Torna 50 perc kardió volt ma és 20 perc láb.
19L
Olvastam egy olyan cikket, hogy az, hogy esténként éhezünk meg jobban az ösztön, az ősemberek ilyenkor mentek vadászni, ekkor ettek, meg persze a szervezet mindig raktározni akar pl ezért hízunk jobban tél felé.
Én inkább úgy fogom fel, hogy este fele jobban unatkozom, mint reggel vagy délután és ez olyan nálam mint a bagósoknak a cigi
Ismerős, én speciel esti típus vagyok, nem is tudok enni úgy 11-ig, s akkor sem sokat, bezzeg este :D Csak én nem ilyen szolidan csinálom, mint Te, ilyen keveset extrém ritkán eszem. A mozgásodhoz képest sem sok, ha csak a kalóriát nézzük, bár nem tudom, milyen az anyagcserét és mit tudom én, mid...
Ami engem illet, nagyon oda fogok figyelni az estére, nem hirtelen fellobbanásból esek rá a kalóriadús ételeimre, amik mondjuk egész tepsivel készültek... Merthogy rájöttem, hogy nem is az éhség a gond, hanem hogy nekem valamelyes mennyiség és evésidő kell, bizonyos típusú ételekből pedig könnyű túl sokat enni. Tudatosabban kell csinálnom.
Úgy néz ki, Nálad is így random jönnek a dolgok, megkívánás alapján, tervezés nélkül... Bár a hedonista szabadságszerető lényem támogatja az ilyesmit, kell egyfajta beállítottság ahhoz, hogy ez jól süljön el...
Hú, azért ez az étrend kemény :D Bármint nem a mennyiség csak a minőség.
Velem is sokszor előfordul, de néha már 13-14 óra környékén is, de olyankor én ennek a sokszorosát eszem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!