Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Aki ülve dolgozik keményen,...

Aki ülve dolgozik keményen, ugyanannyi kalóriát használ el, mint aki ülve nem csinál semmit?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A szellemi munka nem igényel többlet energiát.

A stressznek pedig sok fajtája és hatása van.. Tehát üldögélni és programot írni hasonlóan energiaköltséges.. azaz inkább viszonylag takarékos tevékenységek :)

2013. okt. 2. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én legjobb kalóriaégető módszerem a következő volt:

Egész napos stressz, nem kajálás és persze cigi-kávé, cigi-kávé, cigi-kávé.

2013. okt. 5. 08:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja és persze tökmindegy, hogy ülve csináltam ezt vagy állva/mozogva. :-D
2013. okt. 5. 08:51
 14/14 anonim válasza:
Én is minden vizsgaidőszakban fogytam vagy 5 kg-t, pedig ilyenkor egy hónapon keresztül napi 14 órában ültem vagy feküdtem a könyv előtt, és nem ettem sokkal kevesebbet, mint általában, viszont többet nassoltam, és mindvégig iszonyatosan stresszeltem. Nagyjából annyit mozogtam, amíg kimentem a WC-re meg zuhanyozni... Egyébként az élettan tankönyvben le is van írva, hogy nagyfokú szellemi koncentráció (pl. tanulás) közben az ember általában észrevétlenül megfeszítve tartja az izmait, és így több kalóriát éget, mint aki pihen.
2013. okt. 7. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!