Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez miert van? Hogy lehet?

Ez miert van? Hogy lehet?

Figyelt kérdés
egy nap kb 1-2 kiflit vagy zsömlét eszek..nem a ketöt egyszerre..és hízok ez miért van?

2013. okt. 2. 09:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Mint szoktuk írni.. önpusztító viselkedésformától te miért vársz egészséget (fogyás mint egészséges folyamat) vagy erőt, vagy bármi pozitívumot?

Sz.arsz a testedre, az meg teszi a dolgát (szenved..).

2013. okt. 2. 10:14
 2/9 A kérdező kommentje:
jó nem egéséges...de ez nem logkus hogy nem eszem és hizok...
2013. okt. 2. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Rosszul csinálod, ez nem táplálkozás. Valószínuleg az anyagcseréd bánta, hogy koplalsz. Így egy grammot sem fogsz fogyni.

Ha diétázol, akkor azt ne így csináld. Egyél sok zöldséget, csirkét, halakat. Gyümölcsöt is ehetsz, de csak mértékkel.

2013. okt. 2. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Logikus, ha jobban ismered a szervezeted működését.
2013. okt. 2. 10:50
 5/9 A kérdező kommentje:
igazából nincs időm enni...
2013. okt. 2. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Én megértem. A túlvilágon viszont feltételezhetően.. elvileg lesz sok időnk. Talán gondolkodni azon, mit csinálhattunk volna másképp éltünkben.
2013. okt. 2. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Aki fogyni akar, zsömlét, kiflit egyáltalán ne egyen.

Ha nincs időd enni, igyál kefírt, alacsony zsírtartalmú joghurtitalt ha éhes vagy. (ezzel nem azt mondom hogy napközbe ne egyél semmit) Este otthon, meg csinálj natúr csirkehúst vagy halat és salátát. Emellet napi X mennyiségű fekvőtámaszt (én egyszerre 10et tudok, napi 30at szoktam fixen). és egy 10perces tornát.

Nekem sincs sok időm, ezért ez a módszerem, próbáld ki!

2013. okt. 2. 22:17
 8/9 A kérdező kommentje:
oké,és köszi:)
2013. okt. 2. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:

A tecsóban van adalékmentes házi májas, 1400/kg.

Van benne máj, zsír és fűszer, ergó fehérje és zsír. Tápanyagok. Ezt van értelme megenni, nem kell főzni.. rágni sem.. Csak megjegyzem.

2013. okt. 2. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!