Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így lehet eredményes a fogyás?

Így lehet eredményes a fogyás?

Figyelt kérdés
Az alapanyagcserém 1400 kcal körül van, hosszútávon kb. ennyit is fogyasztok. Viszont észrevettem, hogy fogyni sokkal jobban megy ennél kevesebbel. Persze hosszútávon nem csinálnám, de ha mondjuk 2 hétig 1000-1200 kcal körül eszek, de ennek nagy része fehérje akkor mi történik? Elvileg a sok fehérje miatt az izmaim nem épülhetnek le, jól gondolom? Az anyagcserém lassulásától viszont félek, mert visszaszedni sem akarnám amit leadok. Szóval ez hülyeség lenne?
2013. szept. 22. 21:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként 167 cm magas, 56 kg-os 18 éves lány vagyok.
2013. szept. 24. 22:15
 2/6 anonim válasza:
Egyébként szerintem ezekkel a méretekkel meg nincs is szükséged fogyásra.
2013. szept. 27. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ, sportolsz-e valamit. Mert a sok fehérjének csak úgy van értelme. Az a baj a koplalással, hogy valóban lefog lassulni az anyagcseréd(én is csináltam azt, amit te sokáig), és utána ha csak egy falattal is többet eszel, hízni fogsz, méghozzá sokat. Inkább sportolj, és egyél valamivel többet, bár így lehet, hogy lassabb lesz a fogyásod, de tartósabb is.
2013. okt. 10. 08:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Sportolok mellette, heti 5-6x 1 óra :D
2013. okt. 10. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor pláne fontos, hogy egyél is mellette!:)
2013. okt. 11. 07:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ :)
2013. okt. 11. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!