Eredményes lehet, amit csinálok?
Sziasztok!
Minden nap mozgok. (15 perc futás - 15 perc ugrókötél - 15 perc erősítő torna) --> Iskolai szünet idején
Szorgalmi időszak alatt --> amikor tehetem 1,5 órás aerobic órára járok (max 2 hetente). A maradék napokon az előbb leírtak szerint mozgok.
Fő kérdésem az lenne, ha nincsen kimondott diétám, akkor is hatásos a fogyás? Ez alatt azt értem, hogy ugyanazt eszem, mint eddig csak kevesebbet. Reggeli ebéd normális mennyiség, vacsora gyümölcs, zöldség. Azért nem tudok diétát csinálni, mert diák vagyok, azt eszem amit kapok otthonról, vagy amit a menzán adnak. Emellett elhagyom a csokit , illetve a cukros üdítőket. Kb 10-15 kilogrammtól szeretnék megszabadulni.
20/L 165 cm 75 kg
Hatásos lehet, de nem optimális.
Ez olyan, mint az építkezés. Hatásos lehet, ha egy kevéssé alkoholista kőművest odahívsz, hogy húzza fel a házat a haverjaival. Lehet, hogy csinálnak valamit, ami háznak néz ki, de lehet, hogy majd ráddől az egész. Ha viszont egy szakember megtervezi előtte, hogy nézzen ki az a ház, milyen anyagokból, milyen technológiával épüljön, akkor már kisebb az esély a kudarcra, vagyis optimálisabb.
Ennek ellenére, ha nem tudod megoldani, megfelelő lehet az adagok csökkentése. Cukros üdítők, csoki elhagyása már önmagában rengeteget tud számítani.
azon áll vagy bukik a rendszered, hogy kevesebb kalóriát viszel-e be, mint amennyit elfogyasztasz. Tegyük fel, hogy neked 2000 kalória kell a súlytartáshoz. ha 1500-at eszel ezentúl, és mindegy hogy miből, akkor fogyni fogsz (más kérdés, hogy milyen minőségű kaját eszel, olyan lesz a fogyásod is, de ha eleget mozogsz, akkor ezzel a módszerrel is szép eredményeket érhetsz el).
szóval ami mindenképpen kéne neked, az egy konyhai mérleg, és hogy legalább 1 hétig számold a bevitt kalóriákat. Ha kevesebb, mint amennyi kellene, és emellett mozogsz is, akkor biztosan fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!