Keves a napi kb 1200-1300 kcal, ha minden nap sportolok? Hogyan osszam be?
Több kerdesem is lenne.
1. Kb (!!) 1200-1300 kcal-at eszek egy nap. Sajnos az ebed a melohelyen az, ami, igyekszem belöle a "jo" dolgokat kienni. (Ma pl csak tojasrantottat es spenotot ettem, meg 2 szem fött krumplit.) Mellette viszont minden este tervezek (ezen a heten eddig sikerült) kb egy orat sportolni. Fel ora bicaj/ fel ora tempos gyaloglas, vagy 1 ora bicaj, esetleg 1 ora sulyzos edzes.
Hosszu tavon jo lesz igy, vagy egyek többet a sport miatt?
2. A meloban 12kor van ebed, ami nekem borzaszto koran van. Fel 3kor uzsonna. (Oviban melozok.) Mit egyek meg du, vagy hogy csinaljam, hogy du/este ne erezzem ehesnek magam? Esti edzes utan szoktam meg proteint inni, de olyan 5-6 körül ugy ennek meg valamit. Mit lehetne?
Amugy 165 centi es 68 kg vagyok.
Köszi a valaszokat!
Igazabol egy hete van ez az uj melom, es pont akkor kezdtem bele igy a kaloriaszamlalasba meg az egesz helyes etkezes-dologba, szoval most meg probalkozom, hogy miböl mennyi lenne nekem a jo. Igyekszem majd akkor megtalalni az arany közeputat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!