Ha 1000 kcal alatt táplálkozom (és sportolok), akkor baj ha az java része szénhidrátból (zöldség, gyümölcs, gabona, tésza) tevődik?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 17:47
2/4 anonim válasza:
szükséges van fehérjére, szénhidrátra, zsírokra is, persze megfelelő arányban, és mennyiségben. Még, ha nem sportolnál, akkor is kevés lenne az 1000 kcal, az már éhezés! szerintem táblázat segítségével nézd meg, mennyi kalória kell neked a súlytartáshoz, mennyt égetsz el a mozgással amit maganak választottál, és a kettőt összevetve próbáld megszabni mennyit egyél. Én azt monhatom, hogy 21 éves lányként, heti 3szori 1,5 órás edzés mellett nyugodtan bevihettem 1400-1500 kalóriát és így is fogytam -26 kg 7 hónap alatt
3/4 anonim válasza:
Dehogy, ha sportolsz, igenis szükséged van szénhidrátra! Sőt, attól függ persze, mit sportolsz, mekkora darab ember vagy meg milywn alkat, de majdnem biztos, hogy legalább ezer kalóriára is szükséged van!
4/4 anonim válasza:
a baj ott kezdődik, hogy 1000 kcal / nap alatt vagy...kivéve, ha 8-9 éves vagy, mert akkor elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!