Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rossz, ha napi 1200 kcal-t...

Rossz, ha napi 1200 kcal-t fogyasztok és mellette 6x1 órát sportolok?

Figyelt kérdés

Jelenleg ez a helyzet, de azt olvastam a neten, hogy ha sportolok, több kalóriát kellene bevinnem a szervezetembe. Így is fogyni fogok? Bajt okozok ezzel? Sosem vagyok éhes, napi 5x étkezem, ezekkel nincs baj.

A másik, hogy azt is olvastam, hogy csak heti 4x kellene sportoloni, mert akkor az izmoknak nincs idejük regenerálódni. Inkább kevesebbet sportoljak?

Ja, 19/L 90 kg 166 cm

2009. aug. 10. 00:29
 1/2 A kérdező kommentje:
Mármint akkor nincs idejük regenerálódni az izmoknak, ha heti 4-nél többször sportol valaki.
2009. aug. 10. 01:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor lenne gond, ha súlyzós edzéseket végeznél, és minden nap, másnap, ugyanazt az izmot dolgoztatnád. Úgy ajánlott hogy súlyzós edzésnél egy héten egy adott izmot, csak egyszer edz meg.

Ez aerob mozgásra nem érvényes! Tehát azt nyugodtan végezheted, akár heti 7x is, sőt, még nyugodtan emelhetsz is rajta. Igen, elégnek kell lenni az 1200-nek hozzá, ha megfelelően van összeállítva az étrend.

Amúgy meg Te érzed! Neked kell tudnod mennyit bírsz, és hogy ezzel a kaja+edzés beállítással fogysz-e. :)

Sok sikert! :)

2009. aug. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!