Csilla200 kérdése:

Mit kell nézni?

Figyelt kérdés
mit kell nézni kalóriaszámlálásnál energiát(kcal) a fehérjét a zsírt vagy a szénhidrátot én nem tudom melyikből kell vonni hogy fogyjon az ember
2013. aug. 17. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindent figyelni kell.

A szénhidrátot kell csökkentened 100 alá. Fehérje kell az izmoknak, zsírokból pedig célszerű a telített zsírtartalmúakat fogyasztani pl kókuszzsír.

2013. aug. 17. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:
ezzel az a baj hogy nem vagyunk túl gazdagok és nem magamra főzök
2013. aug. 17. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem magadra főzöl, a legegyszerűbb, ha kisebb adagokat eszel mint eddig. Ha eddig pl megettél egy nagy adag sült krumplit meg 3 rántott sajtot ebédre, akkor egyél fél adag krumplit meg 1-1.5 rántott sajtot. ilyen egyszerű. A kenyeret, zsemlét, pékárut hagyd el mindenképpen. Gyümölcsöt ehetsz nyugodtan(persze ne kiloszámra), zöldségből is bármikor(paprika, paradicsom, uborka...bármit). Édességet ritkán egyél. Üdítőt meg még ritkábban..
2013. aug. 17. 21:38
 4/5 schocko ***** válasza:
Nem kell nézni semmit, hanem rengeteget mozogni...a lusták kövérek maradnak...
2013. aug. 17. 21:44
 5/5 A kérdező kommentje:
oké már nyár kezdette óta kerülöm a kenyeret mert tudom hogy rossz meg sportoltam is sikerült leadnom 6 kilót de most nem megy ezért gondoltam hogy megpróbálók kalóriát számolni
2013. aug. 17. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!