Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez az étrend mára milyen volt?

Ez az étrend mára milyen volt?

Figyelt kérdés

Reggeli kávé tejjel

10dkg szeder, 1 banán, 1 szeelet magvas bundáskenyér, paradicsom

Tízórai mangó shake

Ebéd friss zöldségek, egy szelet natúr sült csirkemell

Vacsi egy szelet vajas kenyér (sváb cipóból)

2013. aug. 9. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:

a banán nem a legjobb választás.

a kenyér sem. délután(és főleg este!) az ilyen sz*r szénhidrát nagyon rossz választás.

egy szelet csmell... kevés. ebből fogyás lesz ugyan, de nem zsírból. az izmaid lebontódnak.

több fehérje, több zöldség, normális, lassan felszívódó szénhidrát maximum délutánig! a gyümölcsöket is jól válogasd meg, tudd mikor melyiket kell enned(fruktóz-glükóz arány)

2013. aug. 9. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első válaszolóval.

Értékes kajákat ne egyél, ne ilyen szennyeket, mint magvas bundáskenyér, meg vajas kenyér.

Ráadásul ez még szerintem 1000 kcal sem volt meg.

El fog tűnni az izmod, a hájad viszont megmarad.

2013. aug. 9. 19:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget, hát mondjuk nem is sok energiám volt a kenyérféléktől. Sajnos nincs ötletem mit lehetne enni reggelire, a müzli (zabpehely)nekem túl száraz minden napra. Tudnátok tippeket adni?
2013. aug. 9. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Túrós/körözöttes, juhtúrós, csirke/pukyasonkás teljes kiőrlésű kenyér/zsömle jó sok zöldséggel.

Tojásrántotta olaj nélkül sütve, esetleg 1-2 sárgáját nem belesütve (mert abban sok a zsír), ehhez is mehet annyi zöldség, amennyi jólesik.

2013. aug. 9. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Gyümölcsnek pedig ne banánt egyél, hanem narancsot, almát, dinnyét. a banánban töménytelen mennyiségű kalória van és szerintem nem is telít.

1 banánért cserébe durván megehetsz 3 almát.

2013. aug. 9. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Az étrendednek vannak jó és kevésbé jó pontjai is, ennyire azért nem kellett volna letámadni...

A banán OK (egy szem nem olyan vészes szénhidrát szempontjából s ha valaki nem a 3 almát preferálja, akkor mi van? :)), a zsírfóbiásnak pedig ne higgy, ha a tojássárgája zsírja is zavar valakit, az már elég nagy gond. Zsírra amúgyis szükség van, a tojás jó étel, a zsír jó energia. Bár nem egyformák a zsírok sem, de itt már annyira nem értenek egyet a táplálkozással foglalkozók sem, hogy én végképp nem megyek bele.

A vacsorád szerintem sem volt jó, én inkább fehérjét ennék zöldségekkel olyankor s főleg nem kenyeret, aznap már többedjére... Megjegyzem, én sem eszem mindig a fentit, néha mást kívánok, ezzel önmagában nincs is baj.

2013. aug. 9. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs semmi, és nem azt mondtam, hogy egyen meg 3 almát 1 banán helyett. :)

Csak a banán hirtelen és nagymértékben emeli meg az inzulinszintet, ami nem előnyös fogyás szempontjából.

Nyilván nem történik semmi dráma, ha megkívánja és néha megeszi, csak arra próbáltam felhívnia figyelmét, hogy 1 banán ugyanannyi kalória, mint 3 alma.

És azzal sincs semmi baj, ha megeszi a tojássárgáját, de én inkább megettem 1 tojássárgája helyett még 3 fehérjét, mert a zsírt így csökkentettem,a fehérjebevitelt viszont nagymértékben növeltem, ráadásul a gyomrom is jobban érezte magát. :)

2013. aug. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!