Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 20 db málna kb hány gramm? JÓ...

20 db málna kb hány gramm? JÓ ez az étrend?

Figyelt kérdés

nem tudom lemérni, nincs itthon konyhai mérleg .

20 db málnát ettem reggelire+ 40-50 gramm vízben megfőzött zabpelyhet kicsi lenmaggal megszórva. Ez sok?

Ebédem: zöldborsóleves (víz+ kb 1 bögre borsó+ 2 db leveskocka)

vacsi: vagy ugyanez a leves, vagy gyümölcsösjoghurt, vagy hús/ tojás.

Ezzel lehet fogyni? Mostanában minden nap húst és tojást ettem, ezért már megkívántam a szénhidrátot, egyébként zabot nem fogok minden reggel enni:)

2013. júl. 3. 12:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Borsóban sok a ch, de a zab az étel.

Biztos találkozott az ember gabonákkal régen is. De sz.ar ízük volt. Sőt ma sem finomak nyersen legelve. Homokkal is találkoztak, de nem kezdünk el homokot enni, és jogosan feltételezzük, hogy az ember régen sem volt homokevő. Nem finom.

2013. júl. 7. 20:48
 12/12 anonim ***** válasza:

hát ami azt illeti Tápharcos van olyan aki eszi a homokot ;) pontosabban földet és agyagot (és a 6 milliárd emberből nem is, és nem is annyira csorok hogy másra nem telik)

az elődök meg nem hiszem hogy válogattak csak azért mert valami rossz izű volt... ha nem volt mérgező akkor jöhetet.. máskülönben akkor hogy a csudában termesztettek volna már nagytermelésben gabonát az egyiptomiak?

2013. júl. 7. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!