És ezzel nem fogsz fogyni, a szervezeted okos, szépen átáll a spórolásra, ha csak ennyit kap.
2013. júl. 3. 12:12
2/12 A kérdező kommentje:
mellette edzek is kb napi 40-80 percet, és átlagban 500-800 kcalt eszek, és fogyok:) sőt.. még éhes se vagyok nagyon..
szerintem az hülyeség hogy nem lehet így fogyni.. mert lehet, csak ha az ember elkezd zabálni a duplája jön vissza rá.. most 8 hétig diétázom + edzek, ha elkezdődik a suli akkor is heti 3* legalább 1 órát fogok edzeni, és ha egészségesen étkezem, figyelek a szénhidrátra nem eszek cukrot, kenyeret stb. akkor nem fog visszajönni:)
vagy max kéthetente 1* tartok egy 3 napos diétát
2013. júl. 3. 12:15
3/12 anonim válasza:
Nem így megy ez.
Ha a szervezeted hiányolni fogja mondjuk a csokit akkor nem fogsz tudni leállni akármilyen nagy a lelkesedéset és a kitartásod.
2013. júl. 3. 12:29
4/12 anonim válasza:
lehet hogy lefogsz fogyni de csak pár kilót már a szervezeted át áll éhező üzemmódra...
www.kaloriabazis.hu
szerezz be egy konyha mérleget és ajánlom ezt az oldalt
2013. júl. 3. 12:32
5/12 anonim válasza:
Ne aggódj, én is ezt csináltam és fogsz fogyni.. Nem is keveset.. Az igaz, hogy rondább lesz az alakod, mint volt, elfolyós, zsíros, aztán utána kínszenvedés lesz, mikor tényleg rohamosan jönnek vissza a kilók.. Persze majd akkor hetente 3 napos kúrázol.. Szép jövőkép.. Most lefogyok gyorsan tök egészségtelenül, mert nincs elég kitartásom, akaraterőm normális fogyókúrához, de majd később lesz elég éveken keresztül, hogy nehogy visszajöjjön a duplája.. Érted miről írok? ha most nem bírsz ráállni az egészséges kajára, hogy odafigyelj mit eszel, később hogyan fogod bírni, mikor alig ehetsz valamit, 3 napokat kell majd koplalnod éveken keresztül, nehogy visszahízd a dupláját?
2013. júl. 3. 17:13
6/12 anonim válasza:
Málna jó.
Zab nem étel.
Ebéd szegényes (hús, zsír? sok zöldség? ezek hiányoznak belőle)
vacsi joghurt: nem étel.
Nem, ez divatfogyókúra szint. Egy ember több zöldséget eszik, zab és joghurt helyett pedig húst, és akkor rendben lesz teljesen.
2013. júl. 3. 17:26
7/12 TomMunk válasza:
Nem úgy kell fogyni, hogy megcsonkítod az ételadagodat és koplalsz ;) az emberi szervezet okos, így a túlélésre hajt... sok esetben ez a módszer nem hogy "használ" hanem éppen hogy "árt".... ha van időd és kedved, keress magadnak egy olyan sportot, amit huzamosabban tudsz űzni és van is hozzá kedved :) jó móka lesz, nem csontváz leszel, hanem gyönyörű idomaid lesznek (habár szerintem ha jól érzed magad már megérte) :) Ha viszont mindenképp az étrendeddel akarsz fogyni, az esetben keress fel szakembert, ő tud segíteni abban, hogy mit egyél és mennyit :)
2013. júl. 5. 01:23
8/12 TomMunk válasza:
Ja... és a legfontosabb: napi minimum 2L víz/folyadék (mindegy mi, akár 6%-os tehéntej, vagy cukrozott szörp is lehet), de ennyit minimum vigyél be, viszont 3-3,5L-nél többet semmi képp! :) Bízz bennem!
2013. júl. 5. 01:24
9/12 anonim válasza:
Jelenleg a 'szakemberek' (dietetikusok) többsége a legolcsóbb és egyébként határozottan rossz hatású ételeket fog ajánlani. Én nem tudom miért, ezt mindenki találja ki maga hogy miért jó.
2013. júl. 5. 06:29
10/12 anonim válasza:
Minimum 1200 kcal bevitele szükséges. A zab étel, egyed nyugodtan (ilyenkor mondjuk elgondolkozom, hogy mindenevő őseink teljesen véletlenül nem találkoztak egy szem gabonával sem vándorlásaik során?), a lenmag pedig különösen jó választás, még az ízületeidnek is jót tesz. A borsóban sok a ch, néha belefér, de inkább ritkábban falatozz belőle, egyél paprikát, paradicsomot, cukkinit, brokkolit,uborkát. Gyümölcsjoghurt cukrozott szemét, ha édeset kívánsz keverj el túróval, natúr joghurttal némi fehérjeport és meg is van a nasi(ha nincs fehérje otthon, akkor stevia vagy nyírfacukor). A fehérje nagyon fontos, tojásfehérje, csirkemell, halak, tenger gyümölcseit ajánlják, edzés után fehérjeturmix. És ezt oszd el 6 felé, a 3 étkezés nem elég és persze minimum 3 liter víz bevitele. Ezek szükségeltetnek az izom megtartásához és a zsír elvesztéséhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!