Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek? Nagyon fáradt...

Mit tegyek? Nagyon fáradt vagyok, nincs semmi erőm, sportolni se.

Figyelt kérdés
4-5 napja csinálom csak a szénhidrátszegény diétát(100-120 g naponta),és szeretnék mellé sportolni is,de egyszerűen nem megy. Sőt! még ébren lenni se nagyon. Ma is egész nap aludtam,éjjel fentvagyok 8-10 órát,utána megint alszom 14-16 órákat kisebb szünetekkel. Mikor fog átállni a szervezet az alacsony szénhidrátmennyiségre? Ti éreztetek már hasonlót? Mit csináltatok? :(
2013. jún. 27. 04:04
 1/8 nikozia12 ***** válasza:
100%
100-120g-nál nem kellene ezt érezni. Én 30 g körül eszek és 12 órás éjszakai meló után megyek edzeni. Vannak napok mikor agyilag zokni vagyok és felborulok mint a büdös bogár de ez ritka. eleinte nehezebb de rövid időn belül megszokja a szervezeted..kitartás :)
2013. jún. 27. 06:04
 2/8 anonim ***** válasza:
De elég fehérjét eszel a szénhidrát helyett?
2013. jún. 27. 07:21
 3/8 anonim válasza:
0%

2174. epizód - Dongó terve sikerül,

csőbe húzza Balázst, aki mit sem

sejt

a bosszúról. A Halász családban

nem

nyugodnak a kedélyek. Zsanett

Kristóf miatt, István pedig Szilvia

miatt kezd búfelejtésbe. Közben

Andrea is egyre feszültebb,

Füredivel

ordítozni kezd, ám ez csak a

kezdet.

2013. jún. 27. 07:33
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

100g szénhidrát korántsem szegény..

Lehetsz rákos, cukorbeteg, vitaminhiányos, keveset eszel, kevés zsírt eszel...

Ezek a tippek. A szénhidrátot csökkentsd le 50g körülre (de legalábbis közel 0 keményítőre) és nézd meg mi történik. Pár nap alatt alkalmazkodik a szervezeted. Ha nem, akkor anyagcserezavarod van, akkor fokozatosan csökkentsd a szénhidrátot. De ekkor sem vagy menthetetlen, szerencsédre.

2013. jún. 27. 08:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Több zöldséget, tojást, húst és olajos magvat egyél( a dió, tökmag, mogyoró nagyon jó szerintem, mert tényleg erőt ad, na meg a banán, én ha fáradt vagyok nagyon, akkor banánt szoktam enni vagy diót.
2013. jún. 27. 09:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,kipróbálok pár dolgot majd! :)

A fehérjebevitelem azt hiszem,rendben van,100-150 gramm megvan egy nap. Rákos remélem,nem vagyok,viszont elég régóta fontolgattam,hogy csináltatok vérképet.(más okok miatt is) Köszi!

2013. jún. 27. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
bio mandula, naponta 10 darab, tetszőlegesen elosztva
2013. jún. 27. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as :D:D
2013. jún. 27. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!