Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Heti 3x 10km futás mennyi...

Heti 3x 10km futás mennyi kalóriát éget el?

Figyelt kérdés

Nyáron elhatároztam hogy edzek,és szebb felsőtestet szeretnék kihozni.185 cm vagyok,82 kg,lábakban izmos vagyok,régen úsztam,felsőtestem pedig hát.. hasam az látszik hogy ha ülök rendesen,álló pozícióban nem,főleg ha kihúzom magam..az lenne a kérdésem hogy ha minden héten háromszor reggel,délután,vagy este lefutok 10 km-t mennyi kalóriát éget el? Illetve mennyi idő után látszódna egy kis fogyás,mennyi?+ mellé napi 10-15 perc box,és súlyzózás..

14 és fél éves vagyok!

2013. jún. 24. 23:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Hozzátennem,hogy reggelizek,ebédelek,később egy kis csokit eszem meg pl. (Snickers,Kinder bueno) + popcorn estefelé.
2013. jún. 24. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
ha fiú vagy, 10 km összesen úgy 860 kcal, de persze függ a sebességtől. Vannak testmozgás kalkulátorok, keresgélj!
2013. jún. 24. 23:22
 3/4 anonim válasza:
A csoki meg az egyéb egészségtelen kaják helyett egyél inkább gyümölcsöt. Jobban jársz, és még esetleg fogyni is fogsz! Ne a csokikkal tömd magad ha fogyni akarsz! Csak egy jó tanács, ha megfogadod megfogadod..!:)
2013. jún. 24. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Fogyni akarsz, vagy izmosodni? Egyszerre nem lehet.

A futást azt csinálhatod. De inkább az időt mérd, ne a távot. Kocogás is megfelel, de legyen meg a 40-50 perc. A kajád ne szemét legyen. A kenyeret, fehér lisztet, cukrot felejtsd el. Helyette egyél sok húst, tojást és zöldséget, esetleg rizst, zabot, magvakat, gyümölcsöt.

Súlyzózás alatt mit értesz? Nagyon kíváncsi vagyok rá. Bár ha 10-15 percbe belefér, akkor biztos, hogy rosszul csinálod...

2013. jún. 25. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!