Kcal számolás? HELP!
Figyelt kérdés
pl van 1 kg spárgatök és ha kinyomkodom a levét csak 0,5 kg marad belőle,ilyenkor az 1 vagy a 0,5 kg kcal tartalmát számoljam?2013. jún. 9. 15:33
1/8 anonim válasza:
Számold rendesen, levével együtt. A húst sem sütés után mérjük(vízvesztés után).
2/8 anonim válasza:
Az egyet, úgy adják meg :)
De a tököt felesleges számolni, mert szinte semmi kalória nincs benne, ha valami, az tuti nem gátol a hízásban, bármennyit is eszel belőle...
3/8 anonim válasza:
(első vagyok)
véleményem szerint a kalóriák helyett értelmesebb volna a makrókat számolgatni.
4/8 A kérdező kommentje:
ok,thanks!
2013. jún. 9. 16:06
5/8 anonim válasza:
Minden élelmiszert nyersen, megtisztítva, fözésre elökészített állapotban kell lemérni.
Tehát ebben az esetben meghámozva, kimagozva, de még nem kinyomkodva a levét.
(Mellesleg minek nyomod ki a levét? Abban van egy csomó nyomelem, ami igencsak egészséges. Csak annyi sót tegyél a tökre, amennyi kell a fözéskör bele, és a levével együtt használd, sokkal egészségesebb és jobb.)
6/8 A kérdező kommentje:
ma fasírtot csináltam belőle és oda nem kell a sok lé... egyébként köszi neked is :)
2013. jún. 9. 16:21
7/8 anonim válasza:
Bocs, nem kötözködni akartam, csak fözelékre gondoltam - és sokan nem tudják, hogy a levében van a legtöbb hasznos anyag.
8/8 A kérdező kommentje:
semmi baj :)
2013. jún. 9. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!