Ha beleszámolom a napi kalóriámba a csokit, akkor még az sem hizlal?
Figyelt kérdés
1200 kcal körül kell bevinnem naponta, megettem ebédre kb 400 kcal-t, délután pedig 250 grammnyi csokit (kb 600 kcal).
Ha vacsi gyanánt már csak egy tál salit eszem és nem lépem túl a 1200 kcal-t akkor jó volt a napom, nem rondítottam be a fogyókúrámba?
2013. máj. 12. 18:09
1/10 anonim válasza:
250 gr csoki nagyon sooook. Napi max 1-2 kockát szoktak javasolni.
2/10 anonim válasza:
Szerintem egyél vacsira valami normálisat, mert ezt a csokimennyiséget valahogy ki is kell ürítened. Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de 250g csoki megevése azon túlmenően, hogy mentális zavarra utal, marhára nem 600 kalória.
3/10 anonim válasza:
De bizony hizlal. Tök nem mindegy, hogy az 1200 kalórián belül milyen tápanyagokat viszel be. De ezt már százszor leírtuk
4/10 anonim válasza:
Úgy megdobja a vércukrodat, hogy a sali nem lesz elég, utána még keresgélsz valamit. Ha az ember diétázik, alapban sem tol be 2 és fél tábla csokoládét.
5/10 A kérdező kommentje:
ez nem 2 és fél tábla volt, akkor lehet hülyén számoltam a grammot
2013. máj. 12. 20:58
6/10 anonim válasza:
Egy tábla csoki általában 100 gr.
7/10 A kérdező kommentje:
ez külföldi csoki és nem látom rajta h hány gramm, de kockákra van osztva, 2 kockára ír 225 kcalt és én kb 5 kockát ettem
2013. máj. 12. 21:56
8/10 anonim válasza:
Akkor úgy jársz mint ez
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas__..
9/10 poiu válasza:
5 x 225 = ?
1200 kcal kevésnek tűnik.
A csoki és általában a gyors szénhidrát felejthető, mert növeli az étvágyat. Tehát elvileg fogyhatsz 100%-os csoki diétán is, ha nem léped túl a megengedett kalóriát, de a gyakorlatban nem tudod nem túllépni.
10/10 anonim válasza:
Akkor nem. Viszont ha nem csak a kalóriát nézed, hanem a fehérje-szénhidrát-zsír arányt is, akkor jó nagy butaságot csináltál. :) Márpedig ezutóbbi a fontosabb. Sőt, sezritnem a bevitt energia és tápanyagok mennyiségén túl fontos még az élelmiszer minősége (ne legyen túlságosan feldolgozott, mint pl. a fehér liszt, étolaj, cukor, stb.) - innen nézve pedig szintén rossz a csoki. Ezért nem javaslom akkor sem, ha az energiabevitelbe belefér (hazlalni nem fog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!