Ez beteges?
1. ez így mennyi kalória?
2 db diós kosárka, tetején csokival ( kb 5 centi átmérővel)
4 db kínai krémes (krém+méz+dió) 1 db: 50 gramm
+ kevés főtt hús
Szóval nem tudom hány kcal, de tegnap nagyon bezabáltam édességből, ezért ma diétázni akartam mivel amúgy is fogyózom de ezteket megettem. Bevettem egy evőkanál keserűsót ( több már nincs) + 2 órát aerobikozom. ( 1 óra norbi aerobik, könnyű táncos, kis erősítéssel) + 40 perc rubint réka teljes átmozgató program + 20 perc hasizom.
Ez beteges? És ha nem akkor fogyhatok még ma?
Tudom hogy nem szabad ilyeneket ennem, nem is terveztem, csak megint sikerült visszaszoknom az édességre :S
edzek még többet?
Egyáltalán nem sok ez, bőven lemozogtad már. Másik meg hogy szerintem nem kéne senkinek sanyargatnia magát. Gondolom fiatal vagy, komolyan meg akarod magad vonni az összes finom falattól az elkövetkezendő éveidben? Sose leszel így boldog. Én azt mondom hogy egyél egészségesebben, sok zöldség-gyümi-hús, de emellett belefér a most kapaszkodjatok meg diétázok de beleférhet a KRISTÁLYCUKORRAL(:OOOO) készült süti(:OOOO) meg egyéb is.
Én 170cm és 54-55 kg vagyok, tegnap is ettem csokis muffint. Mértéket kell tartani, és sportolni, ennyi a titok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!