Miért van ez? Ez már beteges?
Amióta az eszemet tudom, kövér, gusztustalan disznó voltam. Sokan állandóan csúfoltak a kövérségem miatt, és nagyon gátlásos, és visszahúzódóbb lettem EMIATT. Tavaly elhatároztam hogy lefogok fogyni, mert már elegem van magamból, és csak azért is megmutatom mindenkinek hogy megtudok változni, és lefogok fogyni. Sikerült is EGÉSZSÉGESEN lefogynom 30-33 kilót. (Nem lóg a bőröm, hanem feszes marad, mert sokat edzettem.) Most már, akik csúfoltak, meg stb... megdöbbenve néznek rám hogy megváltoztam, és egy rossz szót sem mernek már szólni.Pl olyan is volt amikor fel sem ismertek. De viszont nagyon sokan mondják hogy nagyon jól nézek ki, és hogy szép vagyok. Ez olyan fura,1,5-2 évvel ezelőtt még egy csúnya-kövér-hájas-disznó voltam, most meg ennyire megváltoztam. Az a fura hogy néha nem hiszem el hogy az a "szép" valaki akit a tükörben látok én lennék? :S. Előtte rám sem néztek, most meg igen...
Nem az van hogy nem vagyok megelégedve a külsőmmel, olyan nem is tudom, fura, "új lett" a testem, de belül ugyan az a gátlásos, önbizalom hiányos ember vagyok. Igaz hogy valamennyire javult a helyzet....de akkor is :S
Van amikor idegenek "bókolnak", vagy utánam szólnak, vagy végig mérnek a szemükkel... Ilyenkor még én jövök zavarba :S.
Gondolom értitek hogy mire akarok kilyukadni...
(Remélem jó kategóriába írtam ki ezt a kérdést)
Koszonom...ez annyira motivaloan hatott ma ram, hogy el is kezdtem edzeni...megadtad a kezdeti lokest...amugy most hany kg vagy???
Es gratulalok...
ma 20:33
61kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!