Sandra989 kérdése:
Miért hízok és nem fogyok?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,vegetáriánus és komolyan figyelek a súlyomra,mert modell szeretnék lenni.Az az egy baj van,hogy miden nap hízok legalább öt grammot vagy többet,pedig édességet egyáltalán nem eszek,és minden nap rendszeresen futok egy órát.Akkor meg fogynak kellene vagy meg kéne maradnia a súlyosnak,nem pedig nőnie!2013. máj. 1. 21:39
1/11 xshorty válasza:
attól függ hogyan futsz. ezek szerint nem kardio edzést végzel, hanem erősíted az izamaidat. vagyis növeled az izmaid tömegét.
2/11 anonim válasza:
A fogyás lényege, hogy több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel. Számold meg, naponta kb. hány kcal-t viszel be. (A testsúly tartásához kb. napi 2000 kcal kell.)Az is lehet, hogy azért gyarapszik a súlyod, mert nősz, fejlődsz.
3/11 anonim válasza:
Mit eszel? Ott lesz a kutya elásva. Én is vegetáriánus vagyok és azóta abszolút nincs gondom a súlyommal.
4/11 anonim válasza:
5 GRAMMOT hízol naponta? Ez aranyos!
14 évesen fejlődésben, növésben vagy. Nem értem a gondod.
5/11 anonim válasza:
14 évesen még növésben vagy, ami teljesen normális. A súlygyarapodás valószínűleg ennek a következménye, és nem zsírként rakódik le. Leírhatnád azért, hány kg vagy és milyen magas.
6/11 A kérdező kommentje:
158 cm vagyok és tegnap lettem 46 kiló.Általában szója termékeket szoktam enni,zöldségeket,gyümölcsöket néha tejbegrízet,és minden nap reggelire müzlit.
2013. máj. 2. 11:00
7/11 anonim válasza:
14 évesen tanulj, ne modell akarj lenni. -.-
8/11 A kérdező kommentje:
Tanulok is,de ez az álmom és kûzdeni akarok érte.
2013. máj. 2. 20:42
9/11 anonim válasza:
Azt remélem tudod, hogy ha modell szeretnél lenni az azt jelenti, hogy koplalnod kell, anorexiás leszel, kilátszik a bordád stb. stb.
Mert ma ez az elvárás. Persze kapsz érte pénzt, meg híres leszel - HA befutsz - de megéri ezt elérni az egészséged árán?
10/11 anonim válasza:
Adj egy kis időt magadnak, mert még fejlődik a tested. Egyelőre nem lényeg, hogy hány kiló vagy, csak hogy karcsú maradj. Rejtsd el a mérleget 2 évre, és ne nézz tv-t! Nemcsak a koplalás, hanem a tv nézés is káros!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!