Az lehetséges hogy amikor hízok akkor fogyok a melleimből, és amikor meg súlyt adok le akkor meg nő a mellem? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 12:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak azért lehet így, mert ha hízol akkor a melleden kívül mindenhova rakódik le súly, így a nagyobb testedhez kicsinek tűnik a melled. És ez így igaz fordítva is, lefogyod a felesleget, de a melled ugyancsak nem változik, de összhatásra így a kisebb testedhez nagyobbnak tűnik a melled. Remélem érthető. :D
2/4 A kérdező kommentje:
De az olyan szemétség h persze sok lány a mellére hízik..: D
2013. ápr. 15. 12:30
3/4 anonim válasza:
Miért is sz.métség?
Olyan nincs, hogy valaki CSAK mellre hízzon és az esetek 99 %-ban oda rakódik utoljára.
Azaz csak akkor hízik valaki mellre, ha már jócskán hízott hasra, combra, fenékre, karra...stb.
Fogyni pedig jellemzően mellről fogy először az ember.
Azaz nem lehet azt megcsinálni, hogy hízok, hízok, hízok mellre, majd nekikezdek egy fogyókúrának és mindenhonnan lemegy, csak onnan nem.
4/4 anonim válasza:
Én nekem ducin 80B mellem volt kb, 10 kilóval kevesebbként pedig 70 vagy 75 (1-2 kilón múlik) és C és D kosár közötti. Durva, gyakorlatilag sok nem ment le mellből, viszont körülötte minden elfogyott :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!