Nyárig lehetséges ilyenből ilyet?
Ebből: [link]
Ilyet: [link]
Nyárig lehetséges? Konkrét dátum, hasamra ütök: június 17.
Az kerek 10 hét. Lehetséges? Mi kell hozzá? (Semmi bogyót nem akarok szedni, sőt plasztikáztatni se, se zsír leszívás, kizárólag az egészséges étrend és mozgás forma érdekel.)
Igazából lehet követni ostoba diétákat,de mind feleslegesen!! Míg én fogyóztam egy dekát sem adtam le,viszont mikor elkezdtem úgy enni,hogy bármit megettem,de abból keveset!!! Ezalatt nem azt értem,hogy zabálni kell a csokit chipssel cukorral,meg kólát vedelni.Ami kaját megkívánsz,nyugodtan edd meg!!
Hétvégén bűnöztem is,ittam egy pohár kólát vagy kakaót,megettem egy csokit vagy egy kis süti,pizza stb.
Rubint Réka tornái nagyon hatásosak! Nekem az Add újra önmagad 2. volt a legjobb! Én 75 kg voltam..most 62 kg vagyok ,és nem érzem magam kövérnek,sőt azóta nem is gúnyol senki sem! Én is visszatérek mostmár a tornához..:)
Igazából én eszek ilyenkor rendesen péksütit is,megiszok egy energiaitalt DÉLELŐTT,vagy ami jól esik..az kb. 400 kcal,ebédre egy instant leves 300 kcal,délután pedig még bekapok valamit,de 6 után próbálok nem enni,pedig nehéz megállnimikor a párom eszi mellettem a csokit.:((
Ellipszis tréner is segíthet továbbá,én is ma kezdem el,sok sikert neked!!! Ha szeretnél írj majd privit,hogy hogy haladsz,vagy ha van kérdésed!!:) 19/L
Köszönöm.
Az első válaszolótól azt szeretném megkérdezni, hogy mit ért keményen küzdés alatt?
A második válaszolónak is nagyon köszönöm a fáradságát, de már én is sok mindent kipróbáltam 14-16 éves koromban csináltam ezt, hogy mindenből keveset. Nekem nem jött be. Most a lányom érdekében és természetesen a saját érdekemben is valami egészséges étrendet szeretnék.
Arra gondoltam, hogy egy paleo szerű étrendet követve, vagyis liszt-, cukor- és tej mentesen. Rengeteg zöldséggel, kevés gyümölccsel, sovány húsokkal, hallal, tojással tervezném az étrendem. Heti 4x csinálnék egy Béres Dvd mozgásanyagot, vasárnap pihenőnap, a többi napon pedig bringázás és Shaun T lenne a tervben.
Ez így elég kemény lenne? Elég hatásos?
Nem tehetem meg, hogy eszek egy kis sütit vagy péksütit vagy csokit, mert nálam nincs olyan, hogy kicsi, ha megkóstolom meg kell egyek egy két táblával. Nincs önkontroll. Ez nálam nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!