Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges ez? 74-esből 60-as...

Lehetséges ez? 74-esből 60-as derék (152 cm,52 kg)

Figyelt kérdés
Le tudnék derékből fogyni 74 cm-ről 60 cm-re? Hogyan? Tudom, helyi zsírégetés nincs, de ha van olyan edzésterv, ami kifejezetten a derekadat formálja az jól jönne. Hogyan diétázzak, mit szabad, mit nem? Előre is köszönöm!

2013. ápr. 1. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:

ilyen adatok mellett nehezen tudom elképzelni a 74es derekat,mert ahhoz több súly illene.

vagy egészen kisgyerek vagy,fejletlen izomzattal,elzsírosodva.

jó helyen mérted?

derék-köldök felett 2-3 centivel.

2013. ápr. 1. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Számomra teljesen hihető. 158/58-al 77-es derekam volt felnőtt nőként.

Viszont ha tényleg gyerek vagy, akkor ne fogyózz, csak étkezz egészségesen!

No cukor, nasi, sós rágcsák, szénsavas üdítő...

helyette sok zöldség és lehetőleg fehér hús.

Valamint mozgás dögivel!

Bármi, amit szeretsz csinálni, a lényeg, hogy mozogj! Minél többet!

2013. ápr. 1. 18:04
 3/10 A kérdező kommentje:
*** 162 cm ! ***
2013. ápr. 1. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Helyi zsírégetés húsvét alkalmából sincs, tehát nincs olyan gyakorlat ami onnan fogyasztana, a formálás más tészta, mert van helyi izomnövekedés, tehát ha az adott területen nagyobb lesz az izmod és kevesebb a zsírod (ez sajnos csak onnan nem megy) akkor formásabb lesz. Viszont ehhez megfelelő étrend is kell, mert izomnövelés diéta alatt nem működik (zsírcsökkentéshez ez kell). Zsírcsökkentés pedig izomnövelés (tömegnövelés) alatt nem megy.
2013. ápr. 1. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem hogy vélhetően a zsír okozza a problémát, tehát neked a diétára van szükséged.
2013. ápr. 1. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:

162/52 és 74-es derék? Így már tényleg kellemetlen.

Főleg, hogy ebből a súlyból nem igazán kellene tovább fogyni!

-Vagy gyerek vagy. Akkor azt mondom: majd kinövöd.

-Vagy alma alkat és ezért vagy ilyen erős derékban - ezzel nem sokat lehet kezdeni, hisz igaz, helyi zsírégetés nincs. Ha onnan fogysz, fogysz máshonnan is, az arány változatlan lesz.

-de az is előfordulhat, hogy szimplán szemetet eszel és az puffaszt, azért ekkora a derekad (és a pocakod).

2013. ápr. 1. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha leadsz 4-5 kilót, akkor a derekadról szépen le fognak menni a centik. 65-66 cm-t el tudsz érni.
2013. ápr. 1. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Közben 10 centit nőttél? Akkor sokat ne remélj.
2013. ápr. 1. 21:49
 9/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, őszintén szólva nem látszik az a 74 centi, de lehetőséget kaptam modellkedésre (itt a magasságom nem hátrány), az egyetlen baj a derekam.. Azt mondták 65 centi alá kell menjen a derékbőségem, ezért is írtam ki a kérdést.
2013. ápr. 2. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:
16 évesen a 74-es derék nagyon sok akkor is, ha valaki nem modell.
2013. ápr. 2. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!