Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Menny idő alatt indul be a...

Menny idő alatt indul be a fogyás?

Figyelt kérdés
Lassan két hete jelentősen kevesebbet eszem mint szoktam , heti 3x minimum tornázom . 6 után nem eszem és alig pár dkg ment le ... Elszomorít :/
2013. máj. 1. 11:36
 1/6 A kérdező kommentje:
1200 kalóriás étrendem van . De általában nem eszem meg az 1200-t
2013. máj. 1. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Centikkel hogy állsz? Fontosabb, mint a kg.
2013. máj. 1. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne add fel, nekem kb. a harmadik héten indul meg rendesen, de akkor nagyon. Az első két hetet bírd ki! Ha a víz lement, akkor már jó vagy. Utána jönnek a zsírocskák, de akkor adj nekik rendesen! Kitartónak kell lenni. Ne keseredj el, ha az első két hétben alig megy le valami, van akinél később indul be. Csak ne hagyd abba, mert akkor megint kezdheted elölről.
2013. máj. 1. 11:57
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Te mennyit fogytál ? :)
2013. máj. 1. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első "nagy" fogyásomnál 9 kilót. Télen visszajött kemény 2, azt gyilkolom most, illetve neki láttam még ezen felül az utolsó 3-4 kilóm ledolgozásának. :)
2013. máj. 1. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Az 1200kcal-t pedig szigorúan be kéne tartani -> LEGALÁBB annyit egyél, mert különben a szervezeted elkezd raktározni. Hidd el, ha 1200-1300kcalt megeszel egy nap, plusz mozogsz heti 3-4× egy idő után beindul csak türelmesnek kell lenni. :)
2013. máj. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!