Tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Ha délelőtt megeszek X darab abonettet/műzliszeletet/Norbi update liszttel sütött kenyeret (ezek közül valamelyik), délben eszek a suliban és heti kétszer/háromszor eljárok alakformálóra/zsírégetőre és heti ötször a pincénkben futok háromnegyed órát-órát akkor így lefogyhatok?
L/15 50 kg, 162 cm
Köszönöm :)
2013. ápr. 29. 21:44
1/8 anonim válasza:
1. Hol a vacsora?
2. Jó nagy pince lehet... :)
2/8 A kérdező kommentje:
vacsora nincs:)
2013. ápr. 29. 21:59
3/8 anonim válasza:
Legyen!
50 kilóból hova az anyámba akarsz még fogyni?
4/8 anonim válasza:
Nekem is kéne ekkora pince :D Miért nem akkor inkább a ház körül? Vagy kutyával vagy valamilyen állatot kergetve
5/8 anonim válasza:
És tényleg kell a vacsora meg ne akarjál anorexiás lenni. Rosszul vagyok ezektől a kérdésektől akik 50 alá akarnak menni
6/8 anonim válasza:
Jól látom, hogy déltől másnap reggelig nem eszel semmit? Masszív koplalás -> izomvesztés -> koplalás után hízás -> rosszabb mint a kezdésnél.
7/8 anonim válasza:
Szia.:)
én a te alakoddal teljesen meg lennék elégedve. Én 160cm vagyok és 54 kg, 16 éves.
neked is ajánlom a kaloriabazis.hu-t! Nekem segített, így is fogytam! Amúgy ha tényleg ennyit sportolsz, szerintem fogyhatsz tőle!
8/8 A kérdező kommentje:
Nem. enem igazabol nem erdekel, hogy hany kilo vagyok, hanem az alakommal nem vagyok megelegedve. de koszonom a valaszokat:)
2013. ápr. 30. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!