Tudtok jó kalóriaszámláló oldalt, programot?
Az a baj, hogy szinte az összes oldalon más-más értékek vannak.
Az egyik azt írja ki, hogy csak 700 kcal-t vittem be, a másik pedig hogy 1500-at.
(ha linkeltek, akkor ne úgy, hogy beütitek a google-ba és az első találatokat idevágjátok, azokat én is megtaláltam. olyanokra lennék kíváncsi, amivel saját tapasztalatotok van és tudjátok, hogy pontos adatok vannak-e megadva!) :)
my fitness pal
nekem bevált de a olyat hogy túrós batyu/db meg gulyásleves felejtsd el mert ahány ház annyi kalória :)
Első vagyok.
Szoktam túrós batyut enni, nyilván többféle recept van, meg a "darab" is eltérő, de iránynak bőven jó, amit megad a KalóriaBázis, én ez alapján csinálom, és tök jól bevált!
Pl., ha valamiből úgy érzem, hogy az "egy darab" valószínűleg kisebb, mint amit én egy darabnak ettem, akkor beírok mondjuk 1,5-t neki, és kész. Úgy már tuti nem léptem túl.
En is ezt ajanlom.Teljesen pontos adatokat egyik kalorabazis sem ad meg mert mindenki mas recept alapjan kesziti az eteleket.De szerintem ez elegge pontos.
Amennyiben tudsz angolul: [link]
Nagyon sok étel található meg ezen az oldalon és az értékszámító is praktikus, mert kiválaszthato, hogy hány grammra számoljon.
nekem is a myfitnesspal jött be. meg tudod adni a saját ételeid pontos adagjait és akkor nem kell meglepődni, hogy a "gulyásleves"-re más értékek jönnek ki, ilyen egyszerű... amúgy meg ugye a márkától is függ. a myfitnesspal-on egy csomó már fentvan, de ha nem találod a tiédet, te is be tudod ütni az étékeket.
és ha aznap voltál edzeni, akkor azt is be lehet vinni, és ad extra pontokat a kcal-hoz :D az király érzés.
plusz külön számolja neked egyénre szabva (jó hát cm-kg arányra), ha megadod, hogy mennyi akarsz fogyni, meg mennyit edzel, hogy naponta mennyi szénhidrátot, fehérjét meg zsírt kell enned. minden nap látod, hogy elérted-e ezt az értéket vagy alatta maradtál.
szerintem nagyon jól követhető, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!