Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mitévő legyek, ha elfogyott a...

Mitévő legyek, ha elfogyott a motiváció?

Figyelt kérdés
127 kilóról indultam, két hónap alatt leadtam 10 kilót, de úgy érzem nincs értelme folytatni. Az elején nagyon lelkes voltam, de most itt ülök és semmi erőm elmenni futni, pedig tudom, hogy kéne. Egy lány miatt kezdtem el, aki azóta kiesett a képből, és teljes céltalanságban vagyok. :(

2013. márc. 20. 16:51
 1/8 poiu ***** válasza:
100%
Nem köll futni. Élvezni kell a fogyást, a mozgást, mindent. Lányok jönnek-mennek, de te magad vagy, amíg csak élsz.
2013. márc. 20. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Futkosni akarsz 117 kilóval? Ha tönkre akarod vágni az izületeidet, folytasd. Elsősorban tovább is figyelj az étkezésedre és valami kímélőbb mozgást keress kezdetben.

Csak ne egyél marha nagy bánatodban!

2013. márc. 20. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Magadért élj egészségesebben és fogyj, ne más kedvéért.
2013. márc. 20. 17:00
 4/8 anonim válasza:
70%
én csont vékony vagyok, soha életemben nem voltam dagadt! Te igen!azt akarod hogy örök életedre az maradj gömbőcke? azt akarod hogy így hívjanak a hátad mögött vagy a szemedre hágják? hmm?? kapcsold ki a gépet told odébb a füstölt csülköt emeld fel a 10 kilóval könnyebb segged és mutasd meg a beképzelt csontoskezűeknek hogy téged senki se hívhat Kisgömbőcnek!Kellemes további napot, remélem kezedbe veszed a sorsod!
2013. márc. 20. 17:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Margitszigeten gumi futópályára járok 30 ezres profi futócipőben, emellett szedek porcerősítőt, stb. Még mindig jobb, mintha életem végéig ezzel a súllyal terhelném. Egyszerűen nekem sokkal könnyebb úgy megcsinálni valamit, hogy valakiért teszem. Mindig ha felakartam adni eszembe jutott és futottam tovább. És most ez a motiváló erő eltűnt.
2013. márc. 20. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor másik lányt keress motivációnak. :)
2013. márc. 20. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanilyen vagyok. Csak akkor tudok fogyni, ha van aki fontos nekem, és számít az, hogyan reagálna, ha csinosabbnak láthatna. Én azt tudom neked mondani, hogy bár most nincs meg az a késztetés, hogy neked csinálnod kell, mert ilyenkor valahogy már reménytelennek érzed az egészet; mégis hidd el, hogyha végigcsinálod, az új külsőddel és persze a belső tulajdonságaiddal könnyebben tudod megdobogtatni valakinek a szívét. Ne add fel!:)
2013. márc. 20. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem egy jó cucc is motivál, ha éppen nem férek bele kényelmesen:))
2013. márc. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!