Nem megy egyedül a fogyókúra, mit tegyek?
Az a baj, ha nem megy, akkor egyszerűen nem vagy erre még kész. Ezt már másoknak is leírtam, de a fogyást, a szebb külsőt és testet úgy kell akarni, mint a levegőt amikor a fejedet a víz alá nyomják és ami még ettől is fontosabb, meg kell érteni az utólagos elégedettséget jelentését. A tested olyan mint egy bankszámla, amibe most edzés és diéta formájában befektetsz és a későbbiekben fogod élvezni a dicsőséget.
Van egy mondás: Ha hajót akarsz építeni, ne azzal kezd, hogy fát keresel, hanem keltsd fel az emberek vágyát a végtelen tenger iránt. A fogyókúra is ilyen, ha le akarod adni a fölösleget, nem azzal kell kezdeni, hogy edzéseket és diétákat vadászol és nekifogsz, hanem azzal kell kezdni, hogy felkeltsd a saját vágyadat az igazi változásra. Ha ez nem megy, akkor még nem állsz erre készen, mert azokra a kérdésekre, hogy hová akarsz tartani az életben és mi a célod a változással, meg kell tudnod adni a választ. Ha nem tudod minek csinálod, hogy akarsz kitartani hónapokig, évekig? A fogyókúra mentális játszma, és minél előbbre haladsz benne annál inkább az lesz...
Szia!
Nekem is irhatsz, ha gondolod. En 165/67 vagyok. :)
22L
Szia!
Írj nyugodtan. Én is most kezdtem bele a sportba és odafigyelek, hogy mit eszek. Nagyon akarom, de néha kevés a motivációm. De menni fog!!! :)
163cm/64 kg
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!