Szálkásításnál jó ez az étrend?
Üdv erre az étrendre gondoltam 8 étkezés:
1.:125g túró+12g fehérje+40g zab
2.:100g.csirkemell filé+33 g puff. rizs+50g brokkoli
3.:24g fehére+25 g super carb fast súlyzós edzés után
4.:200g.csirkemell filé+33 g puff. rizs+50g brokkoli
5.:100g.csirkemell filé+33 g puff. rizs+50g brokkoli
6.:24 g fehérje + 25 g super carf fast HIIT után
7.:100g.csirkemell filé+50g brokkoli
8.:125g túró+12g fehérje
ez 230 g fehérje, 166 g ch (a fehérjébe csak az állatit számoltam bele) Esetleg több zöldséget kéne hozzá enni, és több fajtát?
Alapvetően nem rossz, de ahhoz hogy pontosabbat tudjak mondani jó lenne ha megírnád hány kg vagy és hány éves?
Illetve én még kétszer 5g lenmagolajat hozzávennék az biztos. Valamint puffasztott rizs helyet rendes rizst ennék, ha lehet barnát. Brokkoli lehet 100g, és egyik alkalommal lehet helyette valami hüvelyes, mondjuk zöldbab. Reggel szerintem a túró helyett inkább menjen 30g fehérje és esetleg picivel több zab is mehet.
Nem igazán értem mit kínlódtok itt a fehérje bevitel ennyire pontos kiszámításával, nem vagytok sportolók akik versenyre mennek.
Férfiaknál cardio edzéssel sokkal rövidebb idő alatt lehet szálkásabb és izmosabb testet kialakítani, és amellett az étkezés is lehet optimálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!