Szerintetek ha 12órán át nem eszem mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
nem tudjátok?2013. márc. 16. 20:36
1/13 A kérdező kommentje:
kalóriába
2013. márc. 16. 20:42
2/13 anonim válasza:
Micsoda közhely!Miből gondolod, hogy jelentős fogyást érhetsz el koplalással?Hogy amikor elhagy az akaraterőd, degeszre zabáld magad?Ne viccelj! A youtube-on rengeteg tornavideó van.Menj futni, kondizni!Egyél következetesen és egészségesen!
(A kérdésedre válaszolva semennyit.Alváskor is kb 8-10 órát alszol és nem érsz el jelentős fogyást...
3/13 anonim válasza:
Ha nem eszel, de dolgozol, sportolsz, ég a kalória. Viszont ájulásra számíts! -.-
4/13 anonim válasza:
A hasad kicsit beesik, de csodàt ne vàrj. Jobban jàrsz ha inkàbb eszel de csak többször keveset.
5/13 anonim válasza:
ez hülyeség! ha nem eszel eleget a szervezeted raktározni kezd és nem hogy fogysz, hízni fogsz! velem is ez volt...
6/13 anonim válasza:
1. A koplalás egészségtelen.
2. 12 óra gyakorlatilag semmi, ha a testedet próbálod formálni.
3. Ha fogyni akarsz, az kitartó testmozgás és diéta eredménye, amit nem órákban kell mérni, hanem hetekben, hónapokban.
7/13 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy vizet vesztesz (értsd: kiszáradsz), és nem a zsRból fogysz.
8/13 anonim válasza:
12? Semmit. Én mikor suliban vagyok, este 7-től másnap délután 4-ig, azaz 21 órán keresztül nem eszem semmit, és ez megy már sok éve, de mégse fogyok ettől. 12 óra az kb. az az idő, amit alvással töltesz.
9/13 anonim válasza:
Jól írja az előttem szóló, semmit sem fogsz fogyni 12 óra alatt!
10/13 anonim válasza:
Szerncsés esetben semmit, mert 12 óra alatt megéhezhezhetsz és könnyeb többet eszel utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!