Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyókúra alatt napi 1000...

Fogyókúra alatt napi 1000 kalória az sok? 19/L

Figyelt kérdés

Mennyinek kéne lennie?

Az 1000 kalóriában benne van zöldség, gyümölcs, leves, egy kis szénhidrát és fehérje is.

2013. márc. 6. 16:15
 1/10 dieta ***** válasza:
100%
Ne menj 1200 kcal alá . Ha ez nem elég akkor a mozgás fokozásával kell elérni a kalória bevitel és a kalória igény között kívánt különbséget.
2013. márc. 6. 16:24
 2/10 A kérdező kommentje:

illetve még 1 kérdés:

Egy diáklány, aki ülő "foglalkozást" végez ugye, ő mennyi kalóriát éget el egy nap alapjáraton, ha nem sportol mellette semmit? Én sportolok ugyan, ezt csak azért kérdezem, mert kiváncsi vagyok, mert most kezdtem el használni a kalória bázist de az azt írja Alapjárat kalória égetésnek (beállítottam, az ülő életmódot) hogy 2500 kalória. Na már most ha 2500 kalóriát égetnék el sport nélkül, akkor alapjáraton nem híztam meg, mert régen is olyan 2500 kalóriát ettem meg és így lett rajtam 30 kg felesleg. Most akkor ez hogy van? Alapjáraton mennyit éget el egy sulis lány?

2013. márc. 6. 16:28
 3/10 A kérdező kommentje:
nem híztam volna meg * bocsi
2013. márc. 6. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:

A KalóriaBázis jó segítségnek, de mikor támaszkodtam az ajánlásaira, meghíztam tőle..

Akkor jó, mikor az azt írja nekem, hogy 800-900 kalória körül ettem. Akkor fogyok. (Szerintem több az amúgy, csak valamiért kevesebbet ír mindig, vagy nem tudom. Pedig már mindenből eleve 1,5x-es adagokat írok be, hogy többnek mutassa...)

2013. márc. 6. 16:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, mert az is teljesen butaság, hogy nekem pl azt írja, hogy 316 kalóriát ehetek meg 1 nap. Éhen is halnék ha csak ennyit ehetnék meg. Szerintem egy 200 kg-s embernek se ajánlhatná 300 kalóriánál ne egyen meg többet, én meg messze nem vagyok ennyi... És mikor fogyok és beírom a kevesebb súlyt a kalória mennyiség is lejebb ment, vagyis lassan ott tartok, hogy a kalória amennyit megehetek 0 lesz..
2013. márc. 6. 16:58
 6/10 poiu ***** válasza:
Nem tudom milyen kalkulátort használsz, kellene a cm/kg. 1000 Kcal hosszabb távon nagyjából öngyilkosságnak, jobb esetben jojónak tűnik. Mi az a kis szénhidrát, mert ugye a zöldség is az? Netán keményítő? No, az nem kellene.
2013. márc. 6. 17:27
 7/10 A kérdező kommentje:

165 cm/130 kg

Kenyeret csak reggel eszek az is rozs kenyér, mert suliba nem igazán tudok mást vinni. De igyekszem vékonyan megkenni vajjal, illetve 2 csirkemell sonkát teszek bele ami csak 14 kalória( a 2) illetve paprikát, és salátát. Rengeteg zöldséget eszek, paprikát, uborkát, salátát, párolt káposztát, karfiolt (ezt mind csak ma) Illetve gyümölcsöt is (alma banán ezeket csak tízóraira). Akkor a krumplis tésztát azt hanyagoljam az étrendemből, még ha csak 3 kanálnyit is eszek csak meg másodiknak?

2013. márc. 6. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:

A kalóriabázison nekem az ülő életmód, meg a 97 kg mellé 2100-at állította be alapnak, szóval kétlem ezt a 2500-as értéket.

Én is 800-1100 kalóriával fogyok most. De 1200-1400-asat is próbáltam, az is működött: havi 2,5 kg fogyást produkáltam vele.

2013. márc. 6. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocs, csak most vettem észre a 130 kilót. Szerintem ennél a súlynál egy mennyiségcsökkentés is már kedvező eredményeket hozhat.
2013. márc. 6. 18:44
 10/10 poiu ***** válasza:
30%
A 130 kg -al szinte biztos, hogy inzulin rezisztens vagy. Nagyon fontos lenne, hogy semmit se egyél, ami hirtelen megemeli az inzulin szintet. A kezdeti fogyáshoz Atkins, Dukan vagy paleo diéta kellene. A lényeg az, hogy egyáltalán ne egyél lisztből, rizsből, krumpliból készült ételt, tehát iktasd ki a "gyors" szénhidrátokat. Ehetsz szinte korlátlan mennyiségben zöldséget és húst. Suli: nekem bevállt a darált zöldség + darált hús + tojás (esetleg + lenmagliszt) fasírt. Bárhol előveheted, nem kell hozzá köret, kenyér. Ha valamiért muszáj kenyeret enned, akkor a vékony szeletet vastagon vajazd. A zsír lassítja az emésztést, csökken az inzulin válasz. Én az első pár hónapban erre koncentrálnék, nem a kalóriamegvonásra. Sétálj sokat.
2013. márc. 7. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!