Fogyókúra alatt napi 1000 kalória az sok? 19/L
Mennyinek kéne lennie?
Az 1000 kalóriában benne van zöldség, gyümölcs, leves, egy kis szénhidrát és fehérje is.
illetve még 1 kérdés:
Egy diáklány, aki ülő "foglalkozást" végez ugye, ő mennyi kalóriát éget el egy nap alapjáraton, ha nem sportol mellette semmit? Én sportolok ugyan, ezt csak azért kérdezem, mert kiváncsi vagyok, mert most kezdtem el használni a kalória bázist de az azt írja Alapjárat kalória égetésnek (beállítottam, az ülő életmódot) hogy 2500 kalória. Na már most ha 2500 kalóriát égetnék el sport nélkül, akkor alapjáraton nem híztam meg, mert régen is olyan 2500 kalóriát ettem meg és így lett rajtam 30 kg felesleg. Most akkor ez hogy van? Alapjáraton mennyit éget el egy sulis lány?
A KalóriaBázis jó segítségnek, de mikor támaszkodtam az ajánlásaira, meghíztam tőle..
Akkor jó, mikor az azt írja nekem, hogy 800-900 kalória körül ettem. Akkor fogyok. (Szerintem több az amúgy, csak valamiért kevesebbet ír mindig, vagy nem tudom. Pedig már mindenből eleve 1,5x-es adagokat írok be, hogy többnek mutassa...)
165 cm/130 kg
Kenyeret csak reggel eszek az is rozs kenyér, mert suliba nem igazán tudok mást vinni. De igyekszem vékonyan megkenni vajjal, illetve 2 csirkemell sonkát teszek bele ami csak 14 kalória( a 2) illetve paprikát, és salátát. Rengeteg zöldséget eszek, paprikát, uborkát, salátát, párolt káposztát, karfiolt (ezt mind csak ma) Illetve gyümölcsöt is (alma banán ezeket csak tízóraira). Akkor a krumplis tésztát azt hanyagoljam az étrendemből, még ha csak 3 kanálnyit is eszek csak meg másodiknak?
A kalóriabázison nekem az ülő életmód, meg a 97 kg mellé 2100-at állította be alapnak, szóval kétlem ezt a 2500-as értéket.
Én is 800-1100 kalóriával fogyok most. De 1200-1400-asat is próbáltam, az is működött: havi 2,5 kg fogyást produkáltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!