Tudom, nem mentség. De bűntudatom van! Lehetett ennyi kcal?
Szóval a reggelem egész jól indult.Ettem a szokásos kajákat.
Aztán délután fél 3 körül minden elromlott, elmentem a Lidl-be (ez volt legközelebb az egyetemhez) és vettem:
- 1 óriáskiflit (szimpla kifli, csak kb a 3szorosa a simának)
- 1 paradicsomos cibattát
És másik boltban még 1 csokis croissant.
Hány kcal lehetett ez a délutáni falásroham? :(
Én max 1200-nak számolom, ez helyes lehet?
- óriáskifli: 470 kcal
- cibatta: 380 körül?
- csokis croissant: 370
vagy soknak számolom? lehetett ennyi kcal?
Napi 2szer eszem minőségi húst (csirkemell, pulykamell, hal, de nem az az olajos hal hanem ami nem zsíros)
Nem eszem: felvágottat virslit (mert tudom miket darálnak bele)
Eszem még tojást, rengeteg zöldséget, tk kenyeret, tk kiflit, sovány túrót, zsírszegény joghurtot natúr joghurtot. Ha iszom is tejet az 1,5%os de mostanság nagyon nem szoktam sokat inni.
Gyümölcsöt leginkább déleltt/reggel eszek
csak most bűntudatom van mert 4 nappal ezelőtt elrontottam a kajálásom:(
szerintetek ez összesen lehetett 1200 kcal a mai nap?
Szerintem nem volt 1200 kalória, ezeknek a vackoknak a fele levegő :D
Sz@ard le és folytasd ugyanúgy a diétád, nyomjál le egy plusz edzést esetleg. Én is tegnap este benyomtam 2 puncsszeletet meg 10-15 vaníliás karikát (ehemm :D). Aztán edzettem egy kicsit meg benyakaltam egy csomó vizet, rögtön jobb lett a kedvem és ma ugyanúgy kajáltam mint előtte. Nagy cucc. (A vicc az egészben, hogy még laposabb is lett a hasam XD)
""minosegibb" vajjal tejjel tojassal... meg meg akar sajttal is megszora a tetejen... "
Muahahaha, Magyarországon már rég nem létezik minőségi(bb) pékáru. Mindenbe a kínai sz@r adalékanyagokat rakják bele, minden nyúlik mint a gumi és másnapra kitikkad mint egy sivatagba tévedt meztelen csiga. Vaj? Már vaj sincs, a tojás meg luxus. Sajt? Max. 'pizzafeltét' (=ócska sajtutánzat) lehet a tetején.
Ez most nem konkrétan neked szólt, csak jobb ezzel tisztában lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!