Tejtermék. A benne lévő növekedésihormonok miatt problémás, de hogy mennyire az az anyagcseréden, a táplálkozásod többi részletén múlik.
Azt lehet elmondani, hogy a tej- és gabonafogyasztó társadalmak nem véletlenül küzdenek a népesség elhízásával. Ismert a miért is, egyetlen miért nem ismert, miért erőltetik még mindig ezeket az ételeket?
Persze, hogy ihatsz. Hetente többször is, ha kívánod. Tízórainak, uzsonnának kitűnő. Csak ne egy litert igyál meg, hanem egy dobozzal :)
Ha meg ilyen görcsösen nézed, hogy hjajj a tejtermék milyen káros, akkor ilyen alapon zöldséget se ehetnél (permetezőszer maradványok ehemm), de csirkét se (tápos), sőt, halacskát se (szennyezett víz), de még lélegeznünk se szabadna a koszos, sz.ros levegő miatt.
Tehát edd a kefirt, ha szereted, csak mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!