Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel elrontottam mindent? :' (

Ezzel elrontottam mindent? :' (

Figyelt kérdés

Fogyokurázom, de ma megettem 2 tábla csokoládét, egy snikerset, napolyit,egy fél mcfreezt,turóstaskat és még itthon ropit meg műzlit.

És ennék még...

Szóval ezzel a rengeteg édességgel mindent elrontottam?mennyi idő mig lemegy rólam?

16/L 170cm 55 kg

mellesleg 2kg mínuszt szeretnék és napi 1000kcalt eszem es imádom a sok csokit :(

Sportolok mellette. De edesseget amugy meg nem eszem mert ugye fogyni akarok.

2013. jan. 28. 21:02
 1/7 anonim válasza:
170 cm mellé tökéletes az 55 kiló.Én 174 vagyok,és 59 kiló az álomsúly.Sportolj,és egyél mindent,csak mindenből kevesebbet,nyugodtan ehetsz csokit is,minden nap egy sor,és nem lesz falási rohamod.Nem kell fogynod,csak súlyt tartanod,és formálnod a tested.
2013. jan. 28. 21:08
 2/7 anonim válasza:
hülye vagy, ha ilyen méretekkel fogyni akarsz; de ha mégis, akkor igen, mindent elrontottál
2013. jan. 28. 21:15
 3/7 anonim válasza:
ez szép mennyiség,de sztem rendebe tudod hozni
2013. jan. 28. 22:10
 4/7 Mirk ***** válasza:
100%
Hát mindent nem rontottál el, de a fejedben valami már elromlott.
2013. jan. 28. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt nem lehet hizni..egyebkent egy cipőben járunk:d (ugyanígy jártam ma..16L) Majd holnap korrigalhatsz :) amúgy miket eszel egy nap?
2013. jan. 28. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a szülinapomon tortán éltem egy hétvégén át de lehet tovább és nem híztam el tőle. Egyébként meg tartottam a diétát. Viszont neked nem kéne fogynod ha mégis így gondolod keress fel egy szpichológust
2013. jan. 29. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
azért tört rád falásroham, mert az 1000 kcal nagyon kevés egy napra. nyugodtan folytathatod, ha beteg akarsz lenni, aztán később jojózni.
2013. jan. 29. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!