Mindent elrontottam? Lehetséges?
Szóval kb.2 napig elég sok süteményt-kekszet,csokit összeettem.Szóval dőzsölés volt,nem kicsit.Sőt, tésztás,krumplis stb..dolgok is becsúsztak.Az energiaszükségletemen felül fogyasztottam már bőven...:S
Elképzelhető,hogy nagyon sok zsírt raktároztam?Mert azt vettem észre,hogy a combom legfelül már összeér...Eddig résnyi hely volt közötte.Perzse a hasamon is látszik, de azt annak tudtam be, hogy még bennem van a sok kaja...
De most ez a comb-összeérés nagyon elkeserített.Létezik,hogy ennyire meglátszódjon 2 nap?Pár nap múlva ez visszaáll?Pl összeérhet a comb szimpla vízvisszatartás, esetleg a glikogén visszatöltődése miatt?Vagy már ne is nyugtatgassam magam ilyenekkel?
A súlyomat meg sem merem mérni...:S
Hát ha eddig koplalás szerű volt a táplálkozásod, akkor sanszos, hogy a szervezet kellemesen visszatöltötte a leapadt kis zsírraktáraidat.
Tudod: ok-okozat! Cselekvés-következmény!
Súlyt hetente egyszer mérünk, nagy WC után, alsóneműben.
Akkor ezt vehetem biztosra, hogy visszazsírosodtam?:S
Azért remélem viszonylag hamar lemegy rólam ez a felszedett hájréteg.
Csak nagyon zavar, hogy úgymond az eddig elért változás(comb nem ér össze)úgymond kárba ment...:S
Ááá nagyon rossz érzés,hogy így elzsírosodtam 2 nap alatt és csak magamat okolhatom emiatt..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!