Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Valaki segítsen már legyen...

Valaki segítsen már legyen szíves!?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

2 hétig 1000 kcal-t ehetek egy nap.

3-5 óránként ehetek..

most ennek az a lényege hogy szűküljön a gyomrom,emellett mozgás.stb ( dietetikus mondta én is keveslem...)

miket egyek reggelire ebédre vacsira hogy 1000 kcal meglegyen de ne lépjem túl?

gondoltam tk kenyér,cukor nem,és ilyenek..

tudnátok kajákat írni? amiket nem eszek: hús,(csirkét eszek) hal,1-2 fajta zöldség...

a mai reggelim az pl: zabpehely( cukor nélküli) fél alma,pici fahéj,2 dl tej.

ebéd ( suliban vagyok): egyenlőre tk kenyér,vaj,tojás,sonka.

vacsi pedig enm tudom még:(

szerintetek ez így jó?

ajánlanátok nekem még kajákat?:)

köszönöm szépen sziasztok!

2013. jan. 25. 06:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%

napi ezer kalóriához valójában nagyon kevés ételt szabad csak megenni,

de azért egy pici kenyér,kevés cukros üdítő ,belefér,

mindenről nem kell lemondanod,csak nagyon vissza kell fognod a mennyiséget

2013. jan. 25. 07:09
 2/12 anonim ***** válasza:
az elsore ne hallgass, ha cukros uditot, meg kenyeret eszel, falasi rohamok fognak radjonni! Olvasgass a gluten index alapu dietarol, az kell neked.
2013. jan. 25. 07:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Béres Alexandra diétája a glikémiás indexen alapul, honlapján tudsz nézni recepteket, kaloriabázis.hu-n vezetni tudod a kalóriákat.
2013. jan. 25. 08:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha be akarod tartani ezt a mennyiséget, akkor a kajád nagy része zöldségekböl kell, hogy álljon. Reggelire egyél TK kenyérböl/zsöméböl készült szendvicset sok zöldséggel, valamennyi sovány húsfélével (sonka, párolt hússzelet) vagy sajttal.

Ebédre a kenyeret hagyd ki, helyette zöldségsalátát egyél a tojás, sonka mellé (a vajat hagyd ki).

Vacsorára szintén zöldségeket (pároltan, vegyes salátának, rakottan - rizs és besamel nélkül, csak kevés sajttal átsütve)

Délelött-délután meg gyümölcsöt egyél, de ne rengeteget, 1-2 alma, narancs elég.

Inni csak vizet, vagy édesitetlen teát igyál (az édesitöszer is rossz).

A lényeg, hogy kenyeret csak reggel egyél, egyéb szénhidrátot meg lehetöleg ne.

A zöldségsalátákhoz tetszés szerinti zöldségeket vágj össze, keverj hozzá olyan öntetet, amiben nincs majonéz. Ehhez keverhetsz sonkát, sajtot, tojást, sovány húst, akkor komplett kaja lesz.

A különféle füszerekkel, a zöldségfélék váltogatásával meg tudod oldani, hogy nem legyen mindig ugyanaz, hanem változatosan tudj táplálkozni. Ezen kivül a zöldségfélék optikailag is gusztusosan néznek ki, mivel sokféle szinüek.

2013. jan. 25. 08:11
 5/12 anonim ***** válasza:
5%

Értelmetlen.

1000 kcal a kiskutyámnak sem elég! A gyomrot nem szűkíteni kell, hanem normális ételekkel feltölteni! Óriási különbség.

1000kcal koplalás. Még ha zöldségeket ennél, és azok mondjuk kalóriaszegények, érthető. De kenyér, zabpehely? Zöldség és hús alig van az étrendedben. Ha suliban eszel, akkor ne tetézd azzal hogy még koplalsz is. A napi többi étkezés legyen jó, ott meg nem kell minden szemetet összeenni, eszel gyümölcsöt ebédre és kész. Többi étkezéskor meg jóllaksz igazi kajával. Vagy megeszed a sonkát, tojást magában Képzelem milyen sonka amúgy :)

2013. jan. 25. 08:22
 6/12 anonim válasza:
32%

Sziasztok!

Most a saját és a feleségem esetét szeretném megosztani veletek!

Gyanítom, hogy a téma a diabétesz! Én nem vagyok és nem is voltam diabéteszes, de 3 szór fogytam le 110 kilóról 64 majd 80 és most nem tudom hány kiló vagyok, de gyanítom kevesebb a kelleténél. Minden fogyásnál kipróbáltam minden hűlyeséget amiket írtak, de semmi nem segített. Hát végül egy olyan megoldással fogytam le, amit senki nem tanácsol. Már 3 éve tartom nagyjából a súlyom, de ennek az az ára, hogy tésztát,édességet és zsíros ételt nem eszem. És hogy mi a különbség a 110 kiló és a jelenlegi súlyom között? Csupán 2 dolog. Könnyebben hajlok le és az esztétika. Térdeim most is tudnak fájni és a hátam is. A fizikumom jelentősen csökkent és a közérzetem is inkább rosszabb. Szívem szerint jobban érezném magam, ha visszahíznák csupán a sok szenvedés és lemondás tart vissza, amivel ezt a súlyt elértem. De elmondhatom, hogy nem érte meg ez az egész! Nos viszont a feleségem diabéteszes és jelentős túlsúly is van! Megjegyzem 10 éve így ismertem meg és így tetszik. Ismerjük, a szitut mikor egy kétajtós szekrény méretű diabetikus oda vág egy füzetet, hogy nesze ezt eheted és ennyit. De mikor folytonos éhség érzetről panaszkodik, akkor megáll a tudomány. Most az van hogy lehetőség szerint igyekszik a cukros ételeket kerülni de eszik mindent és a mennyiségre sem figyel annyira de a mindennapos táplálkozási szokásaihoz van az inzulin beállítva és teljesen normálisak az értékei. Nem titkolom, hogy a leg váratlanabb helyzetekben ellenőrizni szoktam.

2013. jan. 25. 08:33
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Mindkét esetre vannak megoldások..

Az, hogy a dietetikusoknál megáll a tudomány, paradoxon. Amit csinálnak, az NEM TUDOMÁNY! Szégyen a tudományra.

Valójában van táplálkozási kezelés rá.

Ahogy a fogyásnak sem feltétele a zsírszegény táplálkozás, sőt.. nem ajánlott. Megkockáztatom, hogy zsírdúsabb étrenddel is tarthatná a súlyát.

Az ízületi fájdalmak kapcsán arra gondolok, hogy azok a terapeuták, keleti gyógytornához és masszőrhöz értők, akik azért dolgoztak, tanultak hogy segíthessenek, kis híján éhen halnak.

Azok a fitnesz edzők, flabélos - speedfitness akárkik, akik divatokat követnek, ugyan senkinek nem segítenek semmiben, sőt kihasználják az emberek hitét, bizalmát szépen éldegélnek, legalábbis fordulnak hozzájuk emberek egyedül a divat miatt.

Meg lehetne keresni azokat a gyógyterápiákat, ahol segíthetnek a fájdalommentes, régi fiatalos mozgás visszaállításában.

2013. jan. 25. 12:13
 8/12 anonim válasza:
Az ízületi problémákat csak azért emlegettem mert az okát kapásból a túlsúlynak tulajdonították.
2013. jan. 25. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:

TaplalkozasHarcmuves: szerinted az ORVOSOK, DIETIKUSOK nem értenek a táplálkozástudományhoz, viszont Szendi -aki informatikus, illetve rendezö - igen?!?!??!?!??

Ne akarj már ennyi hülyeséget terjeszteni, szerintem minden ép eszü ember fer tudja fogni, hogy egy SZAKEMBER többet ért ehhez, mint egy teljesen szakképzetlen valaki, akinek meg csak köszön viszonyban sincs a képzettsége azzal, amiröl okoskodik!!!!!!!!!

2013. jan. 25. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem tudom miről beszélsz, sajnáljalak? Én például.. szóval igen, szegény Szendi miattad csuklik állandóan, te minden témánál őt hozod szóba? :O

8. Válaszoló: igen, ez divat. Főleg a szakember, ügyes okos aranyos, képzett orvosok körében. És egyébként biztosan van is igazság alapja. De ha ennyiről lenne szó, akkor fogyás után gyógyulhatna, javulhatna. Ugye általában ez nem így van..

2013. jan. 25. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!