Ha tartok egy 1200-1300kcal-ás étrendet, akkor azt mindegy miből viszem be?
pl ha megkivánok egy szelet tortát,vagy egy pick-szalámis szendvicset majonézzel (utobbit most toltam be, cirka 500kcal, kiszámoltam..:S)de ezzel arányosan kevesebbet eszek a nap többi részében akkor ez igy is ok?
persze tudom h csirkehus-saliból kilószámra ehettem volna cserébe,de már uuugy unom:)))
tehát lényeg h 1300 fölé nem megyek,de mindegy mivel viszem azt be a nap folyamán?
Szerinted tényleg bármilyen emészthetetlen szemetet meg lehet enni, és még szálkásodni is fogsz?
Ez kamu kérdés.
nem kamunak szántam...:(
fogyni, nem szálkásodni szeretnék...van miből sajna...
már lement 13kg, még 20at szeretnék fogyni.
De ahhoz egészség kell, a kevés evés, főleg a mindenféle olcsó cucc (cukrok, gabonák, tejtermékek, burgonya stb.) nem is emberi étel, ilyenekkel hiába találod ki hogy csak 1200-1300 kalóriát viszel be, egy csomó fölösleges méreggel és minimális tápanyaggal látod el a szervezeted. Igazából ez nem mód.
Bármilyen hús - zöldség megfelelő, nem kell hogy unalmas legyen AHOGY egy nap szendvicsevés sem ront el semmit.
De hússal és zöldséggel meg jól kellene lakni, és nem lekorlátozni a mennyiségüket.
hát ez azért nem egészen van így..
először is: nem csak kalóriát kell számolni, ha már számolsz, hanem a szénhidrátot is figyeld, legalább, ha a zsírt, fehérjét nem is...
másik: nem csak csirkéből meg salátából tudsz egészséges étrendet kialakítani..
harmadik: igen, ha odafigyelsz, akkor többet, többször ehetsz úgy hogy a kereten belül maradj..
negyedik: ugyan ebből a keretből bevághatsz te 2 tábla milkacsokit is.. és? 2 óra múlva dög éhes leszel, mert szinte semmit sem ér..
tehát olyan kajákból alakítsd ki az étrendedet (nem csak csirke meg saláta) amik laktatnak, eltelítenek..
magyarul sok zöldség, gyümölcs, hús (csirke hal pulyka főleg..) sovány túró, ehetsz teljes kiőrlésű/graham/rozsos/magos stb kenyeret, millió féle van, nem lehet megunni, persze ne edd magad degeszre belőle, de reggelire 2 kis szelet tökjó, és jó darabig nem vagy éhes.. sima tészta helyett durum tésztát.. ezekből ne sokat, de LEHET.. és ezek laktatnak.. a durum tészta amúgy (én úgy tapasztaltam) 2x laktatóbb mint a sima.. feleannyival jól lakok.. és ilyen alapanyagokból azért elég változatos étrendet ki tudsz alakítani..
bitch please..
a 14 évesen mindenevők (gyors anyagcsere, jó emésztés = fiatal kor) lesznek a legelhízottabb anyák 10-20 évvel később.. Mert nem tanul meg normálisan, normálisat enni.
-
..,
Én a teljes őrlésű gabonákkal, ilyen-olyan kenyerekkel nem értek egyet. Semmi értelmük, tökéletesen fölösleges keményítő, glutén, tápanyagfelszívódást és emésztést gátló rost, fitát forrás, fölösleges penész és permetszer tartalommal. Inkább zöldség.
Ugyan ez a túróra: fölösleges. Fölösleges növihormon tartalom, fölösleges autoimmun folyamatokat kiváltó fehérje tartalom, felesleges ópiát tartalom.. Akkor már inkább finom magas kakaótartalmú csokoládé, tisztább dolog mint a tej, és még ha cukorral is készítették, kisebb zsírosodást okoz mint a tejtermék a bennük lévő növekedési faktorok révén.
Én is újra 14 évesnek érzem magam! De nem jut eszembe jobb kezdés a Bambafejűnél, nyertél.
Persze, teszel ellene. Erre kíváncsi vagyok, miket eszel? :)
Merthogy némi mozgással az elhízásjárványt senki sem tudja megállítani, a saját elhízását sem. Tej-kenyér-krumpli-édesség alapú táplálkozás mellett többnyire csak idő kérdése a zsírosodás, persze nem minden gyerek kövér.. van hogy csak 40-50 éves korban kezdenek látványosan jönni a párnácskák. De ezen a mozgás nem segít, ezért az étkezéseidre lettem kíváncsi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!