Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez sok volt mára?

Ez sok volt mára?

Figyelt kérdés

173 cm és 60 kg vagyok 16/L

Reggeli: 1 tojásos rántotta pármai sonkával és uborkával

Ebéd: lencsefőzelék 2 fasírttal

És ettem még egy ilyen rozsos szilvalekváros kis péksüteményt amit a Lidlben lehet kapni:D Meg egy danone activia szilvás-rostos gyümölcsjoghurtot..Ennyivel csak súlyt tartottam vagy nem volt olyan sok, hogy akadályozza a fogyásomat?

2013. jan. 4. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy fogyokuras napodon mennyit szoktal enni es miket?Szerintem ez keves volt egy napi etkezesnek. Amugy mennyi lencsefozeleket ettel es hany grammos volt a joghurt?
2013. jan. 4. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Izomból remekül lehet fogyni egy ilyen étrenddel. Abban nem akadályoz. A zsírcsökkentésben viszont már jobban.
2013. jan. 4. 16:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Reggelire gyümölcsöket zöldségeket tojást valamilyen sonkát vagy joghurt müzlivel néha teljes kiőrlésű kenyeret

Ebédre változó, azt amit apum vagy anyum főz..

De egyébként nagyon rossz, van, hogy elkap a falásroham és mivel nagyon édesszájú vagyok csokit eszek vagy valamilyen édességet amit tudom, hogy nem kéne.

Mennyiséget nem tudok írni de azért nem olyan sokat:) csak édességből tudok sokat enni:S

Mélytányérban kb félig volt a lencsefőzelék nem mértem meg de kb 300 g lehetett? vagy 250 nem tudom:S A joghurt 125 g

Vacsizni nem szoktam vagy nagyon ritkán zöldséget eszek

2013. jan. 4. 21:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Majdnem minden nap súlyzózom, felülésezek, és combra/lábra csinálok gyakorlatokat, plusz szobabiciklizem. Ettől függetlenül is veszítenék az izmomból ha így folytatom?
2013. jan. 4. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Az elsősorban a táplálkozástól függ, hogy veszítesz-e izmot. A te étrended nem jó. Túl kevés protein, sok szemét kaja, nem vacsorázol.
2013. jan. 4. 21:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Tudnál valamilyen étrendet/diétát javasolni? Vacsorára mit ehetnék?

És köszönöm a válaszod!:)

2013. jan. 4. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: zöldség, zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta. Étkezz gyakran, 6-7 étkezés is simán belefér. Vacsorára csak fehérjét egyél. Igyál meg 2-3 liter vizet naponta.

Az a lényeg, hogy sok legyen a fehérje, kevés a szénhidrát. Szénhidrátból lassú felszívódásút egyél, olyat, mint amit írtam. Nem fehér kenyér, süti, meg ilyesmi.

Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés, ugrókötél, lépcsőzés) heti 4-5-ször.

A body.builder.hu-n találsz étrendet, edzéstervet, meg érdekes cikkeket a szálkásításról(=zsírból való fogyás). Nyugi, nem csak testépítőknek való! Sokkal inkább erről az oldalról nézz diétákat, mint a femina.hu-ról. Ha valaki, akkor a testépítők értenek a táplálkozáshoz.

2013. jan. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!