Ez így jó lesz mára?
Azt szeretném, ha az étrendem 1100kcal alatt lenne. Nem fogyókúrázok, csak szeretném tartani a súlyomat. Szerintetek jó lesz ez az étrend?
Szóval: reggeli(már reggeliztem, szóval nem tudom megváltoztatni, amit ettem):1db csokis croissant, 2dl tej
ebéd: párolt zöldborsó, 2db főtt tojás, 3db húsgolyó
vacsora: 2szelet sütőtök vagy áfonyás joghurt
Helló :)
Hát ezt nem mondod komolyan? :) Viccelsz a kérdéssel ugye? Ennyi erővel lemérsz 1100 kcal cukrot, és azt eszed egész nap :)
Csokis croissant és tej, vacsora joghurt..
Érdekes hogy ebédre emberi ételt találtál ki, én vattacukorra és csokipudingra számítottam :)
Nem arról van szó, hogy ezekkel te mindenképpen el fogsz hízni, de hogyha olyan alkat vagy hogy nem jellemző a hízás, akkor is beteges kajákat találtál ki - a reggelid az minta a későbbi gyógyszerfogyasztáshoz.
Ha meg hajlamos vagy a hízásra, akkor hiába eszel keveset, ilyen minőségű ételekkel.. ezekkel ugyan úgy hízni fogsz, csak a mérleg nem feltétlen mutatja. De a löttyedt kötőszövetek meglesznek, croissanos indítással meg tejcivel.
Na igen, alkalmanként valóban nem gond ha egészséges vagy :)
De ahogy Banana leírta, tényleg ezentúl így akarsz számolgatni..?
Mondjuk köztünk szólva, takarékos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!