Ez nem lesz sok mára?
sziasztok
fogyózom és azt szeretném kérdezni h ha ma ennyit eszek az jó lesz e.
reggelire ettem: 2 tojás fehérjéből rántottát, 3 abonettet csirkemell sonkával, 3 szem háztartási kekszet
tízóraira: 1 almát, 3 szem ropit.
ebédre ennék egy kis tányér húslevest, egy kis főtt krumplit, meg rakott krumplit ( más főtt kaja nincs itthon és egyedül vagyok itthon)
vacsira meg ennék egy kis túrót meg natúr joghurtot
ez jó lenne így?
mit nem kéne ennem?
Szerintem jó lesz, bár én azt a ropit elhagynám.Nem azért, mert az a pár darab annyira hízlaló, hanem alapszabály, hogy a gyümölcsöt ne keverjük semmivel.
A gyümölcsöt mindig önmagában együk, mert amíg megemésztődik a szervezetünkben a másik kaja,(te esetedben a ropi) addig a gyümölcs erjedésnek indul, alkohol keletkezik, ami ugye roncsolja a belső szerveket.
Hiába finomak a gyümölcsös húsos ételek is, pont ezért nem egészségesek, hiába fér bele a diétába.
az abonett meg a kekszed szemét. veszélyes, mérgező, megbetegítő. helyette nem tudom mit csináltál a tojás sárgájával, de azt kellett volna enned.
a benne lévő zsír segített volna az emésztés stimulálásában, ez fontos a nap hátralevő részére nézve is..
krumpli, rakott krumpli, szupcsi krumpli, tudod hogy a krumpli mérgező? húst kell enni, meg zöldséget ami nincs tele szénhidráttal és lektinekkel. mondjuk répát, retket, paprikát, paradicsomot, zellert, karfiolt, karalábét, paszternákot.. nem írok többet, de fogyni akarsz és krumplit eszel, így már előre húzhatod a strigulát a sikertelen fogyókúra kísérletek rovatba. Sajnos ez van, ne haragudj ha bántóan fogalmazok.
A túró és a joghurt vetélytársa a krumplinak, bizonyos szempontból rosszabbak. Más részt, a krumpli lektinek által legyengített beleden sokkal több mérgező fehérje jut át a túróból, ami így még több kárt tehet a testedben.
Húsevő az ember, nem tejevő. Nem szénhidrátevő, annyi szénhidrátot eszünk amennyi a sima zöldségekben van. Nem az Amerikából 100 éve idehozott zöldségben, hanem az itteni zöldségekben. Nem a kukoricát, krumplit, hanem a normális, európai (vagy akár ázsiai) keményítőben szegény zöldségeket esszük! Meg 400 - 500 forint egy kiló szív, máj amit akarsz, mert húst, zsírt is eszünk. Muszáj.
utolsó komizó: ennyi erővel semmit nem eszek, mert minden mérgező -.-"
mi a f***** csináljak ha egyedül vagyok itthon? jobb lenne ha semmit nem ennék? am meg mindenkitől azt hallom h a túró jó estére egy kis joghurttal. eddig 100 embertől 99 ezt mondta. te voltál az egyedüli aki nem. szval ez nem kérdés h kinek fogok hinni.
és te pl. miket szoktál enni? csak a húsaidon élsz?
Hús, zöldség. banános kókuszos "desszert". sült csirke, paszternákkal, céklával, párolt kápoasztával.
baconos csirkemáj. szalonna, kolbász.. szóval kajákon.
Minden biztos nem mérgező, mert vannak akik 90-100 évig élnek, vagy 60 évesen lefogytak és kigyógyultak a cukorbetegégből, én azt nézném meg ők mit esznek. Le is írtam neked párat! :)
A többségnek hiszel? A többség fidesz szavazó, és életében semmi hiteles forrást nem látott táplálkozási ajánlásokkal kapcsolatban. Nem sokkal érdekesebb a 100-ból az az egy, aki veszi a fáradságot és megindokolja miért beteg a másik 99?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!