Ez mára jó lesz?
R: 2 szelet teljeskiörléső toast kenyér, egy kis margarinnal, felvágottal.
T: 1 alma
E: gulyásleves, rizibizi meg egy kis sültdisznóhús(kis adagot ennék belőlük)
U: 1 alma
V: 250 g joghurt
Jó lesz igy?
ha ezzel te jól laksz, akkor jó..
hogy a 2,5 dkg joghurttól mit vársz, azt nem tudom. felküldi majd jól az inzulin szintedet, aztán estére leesik a vércukrod. esszenciális zsír nem sok van benne, sem fehérje.
kérdező,ez siralmas. ez nem normális mennyiség,hanem NAGYON KEVÉS. nem értem, sanyargatni akarod magad,hogy lefogyj? menj el sportolni,de ez egyébként nulla kaja, ezzel nem lefogyni fogsz,hanem szétsorvadni.
egyébként a férfiaknak nem tetszenek a sovány nők.
26/F
Arról nem beszélve,hogy 26/F igazat mondott azzal,amikor azt mondta,a férfiak nem a sovány lányokra buknak... legalábbis jelentős részüknek nagyon bejön,ha egy leányzón van mit nézni - fogni. Ez nyilván nem azt jelenti,hogy az bejön nekik,ha egy csaj lefolyik a székről,de gondolj már bele,elmész valakivel valahová enni,és elsírod magad,ha kiraknak eléd egy egész tányér levest és két szelet húst? Vagy nekiállsz számolgatni a kalóriákat?A legtöbb pasi ettől röhögve elmenekül,vagy sokkot kapnak.
Számolgatás helyett kezdj el sportolni.Az bejön a srácoknak. Tetszik nekik a kitartás, az önfegyelem, az,hogy egy lány az EGÉSZSÉGÉVEL törődik,nem a NADRÁGMÉRETÉVEL.
Sziasztok:D
Napi szinten 45-60 percet tornázok:) amiben negyed órát ugrálókötelezek:D szóval mozogni mozgok, plusz a napi másfél óra séta:) 155 centihez vagyok 57 kg, szóval nagyon kövérnek se mondanám magam, de zavar a hasamon a zsír:( Akkor szerintetek kb. lehet többet enni, csak a mozgás legyen rendszeres? Amugy nem akarok csontváz lenni:) az nekem se tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!