Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez sok volt mára?

Ez sok volt mára?

Figyelt kérdés
R: kb 200-300 g nyers lazac+2db nagy fej gomba+saláta s.répából,retekből. Tízórai: 3db nagy fej gomba+3kisebb alma. Ebéd: 1konzerv hal (legrosszabb esetben 150g)+2db abonett. Uzsi: 2mandarin+1kiwi.
2012. dec. 9. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:

legrosszabb esetben 150g halkonzerv?

jó esetben meg egy évre elegendő halad van? :D

Ha jól laktál akkor elég volt, ha éhes maradtál akkor kevés, amúgy nagyon jókat eszel. Halak, zöldség, gyümölcs.. kedves egészségedre, ezekkel nagyon jól lehet fogyni, és kicsattanó egészséged is lehet jó sokáig.

Mivel amondó vagyok annyit még mondok, hogy mindenféle zöldség mehetett volna az abonett helyett. De annyi ropogós belefér, a halak sok mindent ellensúlyoznak! Fénypostázhatnál nekem is lazacot :)))

2012. dec. 9. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért legrosszabb esetben, mert a konzerves kaják egészségtelenek, és olajosak :(
2012. dec. 9. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:

biztos nem. én pl. tök jó tonhalat veszek sós lében.

aligha lehetne megindokolni hogy egészségtelen.

ha lazacra telik, akkor jóféle konzervre is, szerintem. az olajat (növényi ócsó vacak olajokat) le tudod önteni, saját olaja pedig a halnak abszolút jó.

2012. dec. 9. 21:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Te jó minőségű konzervre gyűjtesz, én meg a lazacra kaparok, a kettő már nem megy egyszerre :D
2012. dec. 9. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Öntsd le az olaját, jó lesz az.

Azért a lényeg fölött ne csússzunk el, tök jókat eszel, ne keserítsd meg az evést a kalóriázással. Az ételeknek sokkal fontosabb jellemzőjük van mint a kalóriatartalmuk, és ebben a frissebb lazac sokkal jobban áll mint a konzerv hal, a friss zöldségek, gyümölcsök meg pláne!

2012. dec. 9. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!